Locks-1920x607

Välj rätt lås för ökad säkerhet

Dörrar finns överallt. De är ingångar som smidigt ska kunna hantera många människor samtidigt som obehöriga ska hållas borta. Med rätt lås ökar du säkerheten på företaget. Vi på CERTEGO hjälper dig att hitta en lösning som passar din verksamhet och dina säkerhetsbehov.

På många företag finns idag ett behov av att snabbt kunna ändra i låssystemen eller ha koll på vilka som varit inne i byggnaden. Det finns en rad olika låstyper att välja mellan. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Elektroniska lås

Elektroniska lås passar både lätta innerdörrar och kraftiga ytterdörrar där det måste gå snabbt att låsa. Ett elektroniskt dörrlås kan också kombineras med exempelvis passersystem och olika kodlås. Ett enkelt sätt att skydda verksamheten och få kontroll över vilka som vistas där.

Mekaniska lås

Mekanisk låsning är det enklaste och säkraste sättet att skydda din verksamhet och dina inventarier. Mekaniska lås finns i flera olika varianter beroende på vilken säkerhetsnivå som krävs, oavsett om det är viktigast att det ska vara bekvämt eller inbrottssäkert.

Kodlås

Med ett kodlås skyddar du dina lokaler samtidigt som det går snabbt och smidigt för behöriga att ta sig in. Låsen ger dig snabbt tillträde utan besvärlig nyckelhantering. Dessa typer av lås passar bra för lokaler som inte kräver högsta säkerhet, exempelvis omklädningsrum, förråd eller entréer till flerbostadshus. 

Nyckelfria lås

Ett nyckelfritt lås skyddar dina lokaler samtidigt som det gör det lättare för behöriga att ta sig in och ut. Låsen är enkla att montera och ger dig snabbt tillträde utan krånglig nyckelhantering.

Lås till ytterdörrar

I en verksamhet där många personer kommer och går dagligen är det viktigt att dörrlåsen fungerar smidigt samtidigt som obehöriga hålls borta. Med ett säkert och fungerande lås på ytterdörrarna skyddar du både din verksamhet, anställda och inventarier.

Lås till innerdörrar

I miljöer där många personer vistas dagligen är det viktigt att se till att obehöriga inte får tillträde till vissa delar av lokalen. Med rätt lås till innerdörrarna skyddar du både din verksamhet, anställda och inventarier.

Fönsterlås

Tjuven väljer alltid den lättaste vägen in. Med säkra lås på fastighetens fönster minskar du risken för att obehöriga tar sig in. Välj mellan kodlås eller mekaniska lås för att öka säkerheten. 

Komplettera låset med inbrottsskydd

Lås är ett självklart skydd mot objudna gäster. Men det finns även en rad andra alternativ som skyddar din verksamhet och är ett bra komplement till lås eller andra säkerhetslösningar.

Låsesystemer 800x450

Kopieringsskyddade låssystem

Ett bra låssystem utgör grunden i ett säkerhetssystem. Med ett kopieringsskyddat låssystem förhindrar du otillåten kopiering av nycklar om dessa skulle hamna i orätta händer.

Läs mer

Välj ett lås som passar din verksamhet

Måste det gå snabbt att ta sig in och ut? Används dörren ofta? Behöver låset kopplas till ett passersystem? Det finns många frågor som kräver svar när det gäller lås. Kontakta oss, så hjälper vi dig att ta fram en lösning som passar din verksamhets behov. 

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!