Skydda verksamheten med fönsterlås

Tjuven väljer alltid den lättaste vägen in och ut. Med säkra lås på fastighetens fönster minskar du risken för att obehöriga tar sig in. Välj mellan kodlås eller mekaniska fönsterlås.

Other-certegoNO-bilder-produkter-tjenester-laser-vinduer-assa

Det är inte bara dörrar som måste säkras mot intrång av obehöriga. Fönstren är oftast en enkel väg in och ut för tjuven och en ofta förbisedd säkerhetspunkt. Vi på CERTEGO hjälper dig att ta fram rätt typ av fönsterlås för din verksamhet.

Lås fönstren med kod

Skydda din verksamhet och inventarier med ett fönsterlås utan nycklar. Vi samarbetar exempelvis med ASSA som har säkerhetshandtaget CodeHandle. Dessa fönsterlås öppnas och låses med kod via en inbyggd knappsats istället för med nyckel. Låset drivs med batteri med lång livslängd och koden ligger kvar vid eventuellt spänningsbortfall. Det är bekvämt, enkelt och ökar säkerheten på ditt företag.

Rejäla mekaniska lås för fönster

Mekaniska lås är oftast enkla att montera på fönstren och det finns varianter för både inåtgående och utåtgående fönster. Du låser dessa lås genom att trycka ner cylindern i cylinderhuset. På så sätt skapas ett kopplande förband mellan cylinderhuset och slutblecket, vilket bildar ett starkt brytskydd. Du låser sedan enkelt upp fönstret genom att vrida nyckeln så att cylindern fjädrar tillbaks automatiskt.

Välj rätt fönsterlås för din verksamhet

Med rätt typ av fönsterlås ökar du säkerheten på företaget och minskar risken för inbrott. Vi hjälper dig att ta fram ett låssystem som är anpassat efter just din verksamhet och dina önskemål om säkerhet.

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!