Security-solutions-for-energy-and-telecom-1920x607

Säkerhetslösningar för energi och telekom

Inom såväl energibranschen som telekombranschen ställs höga krav på säkerhet. Eftersom verksamheten kan vara utspridd över ett större geografiskt område är det viktigt att hitta en smart säkerhetslösning. CERTEGO har lösningen.

Många olika behörigheter

Ofta ligger energianläggningar en bra bit ifrån vanlig bebyggelse och de utsätts ofta för extrema väderförhållanden. De kan även ha mycket personal som kommer och går och därför krävs en lösning som kan hantera många olika behörigheter. Säkerhetslösningar för energibranschen måste vara flexibla och kunna fungera även om det uppstår något problem med kommunikationen eller strömförsörjningen.

Kodbärare

I dessa fall kan en kodbärare ge personer elektronisk behörighet till anläggningen. Det finns flera olika alternativ och beroende på hur du kombinerar din säkerhetslösning kan du välja nycklar eller passerkort som kodbärare. Det positiva med elektromekaniska nycklar är att de kan integreras i ett mekaniskt låssystem och användas även på andra objekt som behöver säkras, exempelvis skåp, väskor, vagnar osv.

Hantera säkerheten på distans

Telekomföretag levererar tekniska lösningar för exempelvis kommunikation och överföring av ljud och bild till både privata, offentliga och kommersiella verksamheter. Därmed ställs höga krav på driftsäkerhet och det måste gå att sköta kontroll och övervakning centralt via ett nätverk eller internet.

Här passar ett system för kontroll av nycklar och passersystem som både kan administreras och uppdateras på distans. På så sätt kan rätt person lätt ta sig in vid rätt tillfälle, medan risken för att obehöriga gör intrång minskar. Du kan även enkelt ansluta praktiska funktioner som mätning av temperatur och fukt till systemet.

Enkel administration

Låt oss ta hand om hanteringen av ditt säkerhetssystem åt dig. CERTEGO ger dig möjlighet att köpa en helhetslösning för skötsel, administration och förvaltning av lås och passersystem. På så sätt kan du lita på att allt hanteras rätt, riktigt och säkert. Det skapar trygghet och en enklare tillvaro.

Vi kombinerar kamerabevakning, nödutrymning, brandsäkerhet och larm med lås, dörrautomatik och passersystem för en perfekt anpassad framtidssäker säkerhetslösning. Det skapar en trygg arbetsmiljö för dina anställda och skrämmer bort obehöriga från dina lokaler.

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!