Säkert med mekaniska lås

Mekanisk låsning är det enklaste och säkraste sättet att skydda din verksamhet och dina inventarier. Mekaniska lås finns i flera olika varianter beroende på vilken säkerhetsnivå som krävs, oavsett om det är viktigast att det ska vara bekvämt eller inbrottssäkert.

Locks-1920x607

I vissa lokaler och utrymmen passar det bäst att låsa med nyckel. Med ett rejält mekaniskt lås ökar du säkerheten i din lokal på ett enkelt och säkert sätt. Välj mellan bland annat fallås, enkla eller godkända regellås eller kombinera med elektroniska lås beroende på hur dina behov ser ut.

Fallås

Fallås är bland annat lämpliga för entrédörrar och innerdörrar där inbrottsskydd inte är högsta prioritet.

Självlåsande låshus kan ofta kombineras med elslutbleck. Elslutbleck finns i många olika utföranden och för olika användningsområden. De flesta låshus är dessutom certifierade enligt SS-EN 12209 och SS 3522.

Enkla eller godkända regellås

Ett enkelt regellås passar dörrar där skydd mot intrång inte är den avgörande faktorn, medan ett godkänt regellås är lämpligt för entrédörrar, skalskyddsdörrar och andra ingångar som ska förhindra att obehöriga får tillträde. De godkända regellåsen är testade och certifierade enligt svensk standard (bland annat SS 3522) och kan ingå i av försäkringsbolag godkänd låsenhet.

Kombinera med elektroniska lås

Vi på CERTEGO vet att olika verksamheter ställer olika krav på säkerheten. Ett mekaniskt lås kan också kombineras med elektroniska lås eller passersystem. På så vis får du både ett säkert och smidigt låssystem för din verksamhet. Vi hjälper dig att ta fram ett låsalternativ som är anpassat efter din verksamhets behov och dess krav på säkerhet.

Välj ett lås som passar din verksamhet

Måste det gå snabbt att ta sig in och ut? Används dörren ofta? Behöver låset kopplas till ett passersystem? Det finns många frågor som kräver svar när det gäller lås. Kontakta oss, så hjälper vi dig att ta fram en lösning som passar din verksamhets behov. Eller om du föredrar det, fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig istället.

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!