Multiresidential-facilities-security-locks-and access-systems-1920x607

Smidig säkerhet för flerbostadshus och BRF

Säkerheten i flerbostadshus måste fungera smidigt både för fastighetsägare och för boende. CERTEGO hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar (BRF) att skapa trygga och trevliga fastigheter.

Livet ser olika ut för äldre, barnfamiljer och studenter. Vi på CERTEGO hjälper dig att hitta rätt lösning för alla typer av livssituationer och boenden. Det kan handla om att få hjälp med dörröppning, lätt kunna koda om förlorade nycklar eller behov av beröringsfria dörrar. Våra smarta lösningar för hosting och administration av nyckel- och passersystemen sparar tid och ökar säkerheten.

Behåll kontrollen

Med rätt säkerhetslösning för din fastighet bestämmer du själv vilka som får tillträde till fastigheten och när. I porten passerar inte bara brevbärare och fastighetsskötare, utan även en rad andra personer. För att säkerställa lägenhetsinnehavarens trygghet med låset till sin egna bostad erbjuder vi tjänsten CERTEGO Lånenyckel vilket innebär att vi förvarar och lånar ut nycklar till exempelvis entreprenörer.

Anslut flera utrymmen till samma system

Du kan koppla samman exempelvis förråd, soprum, cykelrum eller andra typer av allmänna utrymmen i ett och samma passersystem. Detta kan också kopplas till eventuella bokningssystem för tvättstugor, festlokaler och liknande. Även garage kan anslutas till samma system och låta porten öppnas automatiskt när bilar med godkända identifieringstaggar eller radioläsare närmar sig.

Ökad säkerhet och lägre kostnader

En bostadsinvestering är för många människor den största investering man gör i livet. Vi skräddarsyr en säkerhetslösning som passar för just dina behov, exempelvis CERTEGO Säker nyckel, CERTEGO Bobyte eller CERTEGO Hosting.

Kunder som anlitat oss för någon av dessa tjänster eller kompletta lösningar har ökat säkerheten i fastighetsbeståndet, samt sänkt kostnaderna för administration och underhåll – gör det du också!

Framtidssäkra lösningar

Säkerhetslösningar för flerbostadshus måste vara framtidskompatibla och flexibla. CERTEGO hjälper dig att hitta rätt passersystem som enkelt kan uppgraderas vid behov. Det ska vara tryggt, enkelt och smidigt att administrera systemet oavsett vilken typ av fastighet det gäller. Vill du så kan vi även sköta administrationen och hostingen av systemet åt dig. Vårt senaste erbjudande för flerbostad heter SMART ACCESS. En möjlighet för trygg och kostnadseffektiv övergång till smarta lås.

Populärt inom flerbostad

Säker hosting för passersystemen

Våra säkerhetstjänster inom administration och hosting ger dig möjlighet att köpa en helhetslösning för skötsel, administration och förvaltning av dina lås och passersystem. Gör det smidigare för förvaltare, boende och entreprenörer att få rät tillträde vid rätt tillfälle.

Läs mer
HBV-avtal-logo

HBV-avtal

CERTEGO hjälper HBV och allmännyttiga bostadsbolag att skapa trygga och trevliga fastigheter. CERTEGO har haft avtal med HBV, som är inköpscentralen för Sveriges allmännyttiga bostadsbolag, under många år. 

Läs mer

Låter det intressant eller vill du veta mer? Tveka inte att kontakta din närmaste filial! Det kan vara starten på en enklare tillvaro med en tryggare säkerhetslösning. Eller om du föredrar, fyll i vårt formulär längre ner på sidan så kontaktar vi dig istället.

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!