Door-Automation-1920x607

Dörrstyrning ökar tillgänglighet och säkerhet

För att dörrar ska fylla sin funktion behöver de öppnas och stängas vid rätt tillfälle. En dörr behöver hållas stängd för att upprätthålla brandskydd, stänga ute väder och vind och motverka brottslighet. Med en dörrstängare lämnas inte dörrar öppna av misstag. Dörrautomatiker förenklar tillträde genom att automatisera öppning och stängning. Det kan användas i såväl bostadsanpassning, som hotell, större varuhus eller skolor. Läs mer här nedan och kontakta oss för att få mer hjälp att hitta rätt lösning för er verksamhet.

Dörrautomatik

Med dörrautomatik öppnas dörren automatiskt när du behöver det. Dörrautomatik skapar en driftsäker och tillgänglighetsanpassad dörrmiljö och passar de flesta dörrar. Det lämpar sig bra för såväl bostadsanpassning, där det ställs höga krav på en tyst och säker drift, som för hotell, större varuhus eller skolor där många människor passerar och svåra driftförhållanden råder.

Läs mer

Dörrstängare

Det viktigt att dörrar stängs ordentligt. När dörrautomatik inte passar kan man med dörrstängare se till att ytterdörrar, innerdörrar eller branddörrar inte står öppna. På så sätt upprätthålls exempelvis brandskyddet i byggnader där många människor vistas. De kan också ha olika funktioner som samtidigt för det lättare att öppna dörren.

Läs mer

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!