shop-window-retail 1200

Säkerhetslösningar för detaljhandel

Vi på CERTEGO vet att all typ av detaljhandel, från mindre butiker till varuhus och butikskedjor, kräver hög tillgänglighet och lätt åtkomst samtidigt som stölder och intrång ska förhindras. Både i butiken och i transportledet.

Total kontroll

Ett komplett säkerhetssystem ska innehålla alla de delar som ger dig total kontroll i hela ledet från lagerleverans till det kunden går ut med varan från din butik. CERTEGO hjälper dig att undanröja många av de hot du som verksam inom detaljhandel kan utsättas för samtidigt som du får en enklare vardag.

Kombinera öppenhet med säkerhet

Med ett intensivt flöde av människor och snabbrörliga varor finns behov av avgränsning i behörigheter till olika delar av byggnaden. Samtidigt finns krav på brandsäkerhet och snabb utrymning om något skulle inträffa. Med stora summor pengar i omlopp behövs en säkerhetslösning som tryggar både anställda, kunder och din verksamhet.

Rätt säkerhetsprodukter på rätt plats

En omöjlig kombination att lösa? CERTEGO hjälper dig att hitta den bästa lösningen för din verksamhet. Vi kombinerar kamerabevakning, nödutrymning, brandsäkerhet och larm med lås, dörrautomatik och passersystem för en perfekt anpassad framtidssäker säkerhetslösning.

Dina anställda får en tryggare arbetsmiljö och du skrämmer bort de som kontrollerar säkerhetsnivån i dina lokaler.

Effektiv energianvändning

Entrédörrar och vid dörröppningar till lager och lastutrymmen är typiska punkter där energi snabbt kan gå åt. CERTEGO hjälper dig att skapa en hållbar säkerhetslösning som även tar med energikonsumtionen i beräkningen. Det handlar inte bara om rätt val av dörr, dörrautomatik och luftridåer. Idag finns även energieffektiva dörrstängare och andra säkerhetsprodukter med låg energiåtgång. Dina kostnader och miljöpåverkan sjunker tillsammans med energianvändningen.

Tjänster för detaljhandel

I varuledet kan vi se till att alla varor som lämnade lagret kommer fram till destinationen. Du undviker svinn och får en bättre ekonomi. Våra kunniga medarbetare och de larmcentraler vi samarbetar med är utbildade i att hantera larm från butiker och finns snabbt på plats.

Hör av dig

Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig för ett samtal. Det kan vara starten på en enklare tillvaro med en tryggare säkerhetslösning.

Eller om du föredrar, fyll i vårt formulär litt längre ner på sidan så kontaktar vi dig istället.

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!