CERTEGO Employee in office 1920x607

Rådgivning och projektering

En säkerhetslösning är en viktig investering som omfattar mer än bara produkter och teknologi. Med CERTEGO som samarbetspartner har du ett serviceteam i ryggen bestående av rådgivare, projektledare och tekniker med bred produktkunskap och kompetens.

Vi är med från projektets början

CERTEGO hjälper dig att skapa bra och genomtänkta lösningar som t.ex förenklar beställningen av dörrar när det gäller urfräsningar och eventuella förstärkningar.

Involvera oss tidigt i projekteringsfasen, så att ni  kan få en genomtänkt och kostnadseffektiv säkerhetslösning. Noggrann projektplanering skapar en bra grund för lösningar vad gäller kvalitetsnivå och volym. Vi hjälper till att hantera gränssnittet mellan de olika bolag som ska leverera komponenter till samma dörrmiljö.

Riskanalys

För att  få bästa möjliga lösning rekommenderar vi en att göra en riskbedömning och att lägga upp en säkerhetsplan. Vi börjar gärna med att genomföra en förstudie med behovsanalys, följt av förslag på åtgärder. En väl genomförd projektering baserat på behov, säkerställer att gällande regler och föreskrifter följs inom områden som försäkringskrav, brandskydd, utrymning, tillgänglighet  och inbrottsskydd.

 

Sign-a-service-agreement-with-certego-800x450

Bli avtalskund hos oss

Våra avtalskunder har tillgång till våra kompetenta projektörer för rådgivning, hjälp med säkerhetsprojektering och smidiga kontakter via vår centrala kundtjänst. Kunder med verksamhet i hela landet och Norden, får en central kontaktperson via vår avdelning för nationella och nordiska kunder.

Läs mer

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!