Inbrottsskydd som kompletterar låset

Lås är ett självklart skydd mot objudna gäster. Men det finns även en rad andra alternativ som skyddar din verksamhet och är ett bra komplement till lås eller andra säkerhetslösningar.

Vi på CERTEGO vet att säkerheten på ett företag eller i en fastighet är av största vikt. Komplettera lås med andra typer av inbrottsskydd för att avskräcka tjuven och förhindra skadegörelse.

Brytskydd försvårar för tjuven

Brytskydd är ett effektivt sätt att hålla obehöriga borta. Det verkar avskräckande och kan vara det som gör att tjuven undviker att göra intrång i just din fastighet. Ett brytskydd är en profil som monteras för att täcka springan mellan karmen och dörren. Det utgör ett extra hinder för tjuven och finns i flera olika utföranden och storlekar.

Galler håller tjuven borta

Galler är ett effektivt sätt att stoppa tjuven från att bryta sig in i din verksamhet. Med gallergrindar eller fönstergaller får du ett rejält skydd mot objudna gäster samtidigt som det skapar en estetiskt tilltalande miljö.

Glasförstärkning förhindrar skadegörelse

Med glasförstärkning i form av en skyddsfilm på insidan av glaset får du ett starkare glas som förhindrar och försvårar inbrott. Det är ett enkelt och effektivt sätt att skydda din verksamhet.

Kontakta oss

Kontakta oss för att få hjälp med hur ni på bästa sätt kan öka säkerheten på fastigheten. 

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!