Säkerhet för allt du vill skydda

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Vi erbjuder rådgivning, installation och service inom bland annat lås, passersystem, porttelefon, kamerabevakning, larm och brandsäkerhet.

Vi tar hand om hela processen -Vi projekterar, installerar och tar hand om drift, administration och service. Vår långa erfarenhet av säkerhetsbehov, av hur människor rör sig i olika miljöer, samt kunskap om lagar och regler, ger dig en trygg partner. 

Vision & värdegrund

Vår verksamhet är helt inriktad på att utveckla och leverera lösningar som skänker trygghet och säkerhet för dig som kund. För att uppnå detta har vi en tydlig vision och följer en gemensam värdegrund.

Läs mer

Nyheter & pressrum

I vårt nyhets- och pressrum hittar du nyheter om vårt företag, våra kundprojekt och våra säkerhetslösningar. Hör gärna av dig till vår presskontakt om du behöver information om oss.

Läs mer

Vår historia

Med lärdomar från i går och kunskap om morgondagens behov har vi genom åren levererat säkerhetsprodukter och säkerhetslösningar med hög kvalitet och leveranssäkerhet. 

Läs mer

Miljö & kvalitet

Kvalitets- och miljöfrågorna är en självklarhet i dag, och mycket viktiga för CERTEGO. Vi är stolta över vårt kvalitets- och miljöledningssystem, certifierat enligt ISO 9001 respektive ISO 14001.

Läs mer

Jämställdhet

På CERTEGO arbetar vi aktivt med jämställdhet och strävar efter att förebygga och förhindra alla former av diskriminering.

Läs mer
Tobias Eriksson VD CERTEGO Sverige

Vår ledning

Vi är verksamma lokalt och nationellt Sverige. Här presenterar vi vår gemensamma ledningsgrupp med representanter från hela CERTEGO Group.

Läs mer

Våra certifikat

En komplett säkerhetslösning bygger till stor del på att rätt kompetens tillförs i varje steg. Våra säkerhetsinstallatörer har dokumenterad kunskap för att kunna uppfylla ditt behov av säkerhet.

Läs mer

Komplett leverantör

Att vara en komplett säkerhetsleverantör är vår affärsidé. Det ger oss möjlighet att rekommendera de varumärken som på bästa sätt uppfyller teknisk funktion, prestanda och ekonomiska förväntningar.

Läs mer
technician-doing-service-of-button-800x450

Yrkesutbildning säkerhetsingenjör

Studera till Säkerhetsingenjör på helt ny yrkeshögskoleutbildning i Södertälje. CERTEGO är ett av de företag som ligger bakom den helt nya yrkesutbildningen.

Läs mer