Service-and-maintenance-1920x607

CERTEGO installerar och servar säkerhetslösningar

Vi installerar och driftsätter säkerhetslösningar, samt utför service- och underhållsarbeten. Vi är måna om produkternas prestanda och livslängd och hjälper dig att ta hand om lösningarna så att de fungerar som de ska och håller så länge som möjligt. Våra servicetekniker besitter multidisciplinär kompetens och utför service på alla komponenter som hör till din dörrmiljö varje dag – dygnet runt. Våra tjänster inom service omfattar allt ifrån säkerhet för småföretag till integrerade systemlösningar för stora verksamheter.

tekniker från certego som skruvar på en dörrstängare

Serviceavtal

Dörrmiljön består av många komponenter som kan gå sönder om de inte inspekteras regelbundet. Ett serviceavtal med CERTEGO ger dig en förutsägbar säkerhetslösning; stabil drift, säkerhet för användarna och trygghet gällande att föreskrifter följs. Vi kontrollerar dina installationer ett överenskommet antal gånger per år så att de fungerar optimalt.

Läs mer
Smiling-security-technichian-by-car-edited-800x450

Jour dygnet runt

Med filialer över hela landet har CERTEGO alltid en tekniker nära till hands. Vår dygnet-runt-jour innebär att vi alltid kan stå till tjänst med kort varsel, dygnet runt, och lösa ditt problem snabbt och professionellt. Ring 020-24 00 00.

Läs mer

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!