Kopieringsskyddade låssystem ökar säkerheten

Ett bra låssystem utgör grunden i ett säkerhetssystem. Med ett kopieringsskyddat låssystem förhindrar du otillåten kopiering av nycklar om dessa skulle hamna i orätta händer.

lock-service-1200

Vi på CERTEGO vet hur viktigt det är för företag att hitta en smidig säkerhetslösning. Genom att installera rätt typ av lås på ytterdörrarna förhindrar du att obehöriga får tillträde till dina lokaler samtidigt som det blir bekvämt både för anställda och tillfälliga besökare.

Patenterad säkerhetslösning

Patenterade låssystem är av stor betydelse för nyckelkontroll och nyckelkopiering eftersom ett sådant låssystem inte får kopieras utan tillstånd av patentinnehavaren.Det blir därmed svårare för obehöriga att få tillgång till din fastighet eller verksamhet. System med kopieringsskyddade nycklar är på så sätt både flexibla, säkra och prisvärda. Genom att använda en och samma nyckel till alla dörrar håller du nere utgifterna samtidigt som du får en flexibel lösning med hög säkerhet.

Tryggt och säkert med kopieringsskydd

Kopieringsskyddade nycklar passar för låsning av alla typer av dörrar och är särskilt lämpliga för fastigheter där låset används ofta, exempelvis i privatbostäder, föreningslivet eller i olika typer av näringsverksamheter. Vi är certifierade av alla på marknaden förekommande tillverkare av låssystem. Viktigt är  att välja en cylinder som är utvecklad för att stå emot fysiska angrepp, dyrkning och manipulation. Har försäkringsbolaget ställt krav på godkänd låsning är det extra viktigt att välja rätt lås och övrigt skydd på dörrarna.

Säker lösning för din miljö.

En nyckel kommer så lätt bort. Genom att investera i kopieringsskyddade nycklar kan du undvika att obehöriga får tillgång till din fastighet, verksamhet eller privatbostad. Vi på CERTEGO hjälper dig att välja en säker och behovsanpassad lösning för din miljö. 

Skydda dina egendomar med rätt lås

Vi vet att det är av största vikt att hitta ett tryggt och säkert låssystem för fastigheter och företag. Kontakta oss, så berättar vi mer om vilka låssystem som är kopieringsskyddade och hur vi kan skräddarsy en lösning som passar din miljö.  

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!