Skydda verksamheten med kodlås

Med ett kodlås skyddar du dina lokaler samtidigt som det går snabbt och smidigt för behöriga att ta sig in. Låsen ger dig snabbt tillträde utan besvärlig nyckelhantering. Dessa typer av lås passar bra för lokaler som inte kräver högsta säkerhet, exempelvis omklädningsrum, förråd eller entréer till flerbostadshus.

Other-certegoNO-bilder-produkter-tjenester-kodelaser-ny

Vi på CERTEGO vet att säkerhetskraven skiljer sig åt inom olika typer av verksamheter och för olika ingångar. Genom att installera ett kodlås förhindrar du att obehöriga får tillträde till dina lokaler samtidigt som det blir bekvämt för dig, dina hyresgäster eller personal.

Kompakta kodlås

Med ett kompakt kodlås skyddar du lokaler som inte kräver den allra högsta säkerhetgraden, exempelvis omklädningsrum och entréer till flerbostadshus. Låsen har en rad genomtänkta funktioner såsom felslagsblockering, kod med begränsad giltighetstid och möjlighet att styra en eller två dörrar. De är dessutom väldigt enkla att montera.

Kodlås med IR-sändare

Det finns även kodlås med inbyggd IR-mottagare. Dessa skiljer sig från vanliga kodlås då portkoden överförs via en fjärrkontroll istället för på en knappsats. Ändringen av IR-koden sker automatiskt med IR-sändaren och underlättar för exempelvis fastighetsägare som inte behöver administrera kodändringar. Funktioner som felslagsblockering och uppställningsfunktion ingår.

Kodlås med krypterad kommunikation

Till lokaler som kräver ett högre säkerhetstänk än vad traditionella kodlås erbjuder finns kodlås med krypteringsfunktion. Dessa lås har samma genomtänkta funktioner som andra kodlås, men kan i och med krypteringen styra elslutbleck, eltryckeslås och motorlås direkt. Det går även att ansluta dörrautomatik till dessa typer av kodlås. Eftersom det inte finns några reläer i kodlåset minskar risken för att någon försöker manipulera låset jämfört med traditionella kodlås med reläer.

Välj ett lås som passar din verksamhet

Måste det gå snabbt att ta sig in och ut? Används dörren ofta? Behöver låset kopplas till ett passersystem?

Det finns många frågor som kräver svar när det gäller lås. Kontakta oss, så hjälper vi dig att ta fram en lösning som passar din verksamhets behov.

Eller om du föredrar det, fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig istället.

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!