Closeup-keys-safe-traka-M-Touch_1920x607

Nyckelskåp skapar ordning och reda

Med ett nyckelskåp håller du enkelt ordning på företagets gemensamma nycklar. Skåpet förhindrar att nycklar kommer i fel händer, underlättar administrationen och skapar trygghet.

Ökad trygghet med säkra nycklar

Nyckelskåp används för förvaring av nycklar och är praktiskt inom en rad olika verksamheter. Skåpen finns både som säkerhetsklassade och stöldfördröjande samt med traditionella mekaniska lås eller elektroniska lås. Vissa nyckelskåp är även utrustade med alkolås, vilket gör att en person som har alkohol i blodet inte kan komma åt nycklarna. Det skapar trygghet för såväl individen i fråga, som för omgivningen.

Elektroniska nyckelskåp

Avancerade elektroniska nyckelskåp passar inom flera olika typer av verksamheter där det finns ett behov av nyckelkontroll, exempelvis på sjukhus, flygplatser eller i kommunens hemtjänst. Samtliga händelser registreras på personen som utför lånet och den nyckel som används. Även datum och tid registreras för händelsen. Det ökar säkerheten och ger ökad kontroll på nyckelhanteringen.

Vi samarbetar med bland annat Traka från ASSA Abloy, som har smarta nyckelskåp.

Spåra användare

Med ett skåp som registrerar användare kan du spåra vem som senast haft tillgång till en nyckel. Praktiskt om en nyckel skulle komma bort. Det skapar trygghet och minskar risken för borttappade nycklar. 

Välj rätt nyckelskåp

Kontakta oss på CERTEGO, så berättar vi mer om de olika typerna av nyckelskåp som är tillgängliga och hur vi kan hitta en förvaringslösning som ökar säkerheten och nyckelkontrollen i din verksamhet. 

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!