Access-Control-1920x607

Passersystem ger ökad kontroll

Passersystem är ett bekvämt sätt att skydda dörrar till lokaler och utrymmen samtidigt som det ger behöriga snabbt tillträde. Ett passersystem är enkelt att administrera och användarvänligt med kort, brickor eller nycklar. Vi på CERTEGO kan erbjuda flexibla passersystem som ökar säkerheten i din verksamhet. 

Flexibel kontroll

Med ett passersystem får du ökad kontroll på vilka som kommer och går. Det ger möjlighet att tidsstyra, ge tillfälligt tillträde eller ändra behörighet via distans. Om någon tappar bort ett kort eller en tagg kan de enkelt spärras och ersättas. Du slipper oroa dig för dyra cylinderbyten och huvudnycklar som kommit på villovägar.

Integrera med inbrottslarmet

Det ska vara lätt att sköta säkerheten på företaget. Vi kan erbjuda olika lösningar som kan integrera passersystemet och inbrottslarmet. En lösning som förenklar administrationen av företagets säkerhetslösning och gör att du kan lägga mer tid och pengar på annat.

Fördelar med passersystem

  • Flexibelt - Anpassa enkelt behörigheter. Användare kan ha olika nivåer av behörigheter och du kan när som helst ändra
  • Skalbart - Börja smått genom att först montera i yttre skalskydd som entréer. Utöka sedan över tid till övriga dörrar som t.ex. förråd, tvättstuga etc.
  • Kostnadseffektivt - inget behov av att byta lås. Borttappade taggar kan enkelt spärras
  • Smarta möjligheter - Beroende på ert val av system finns olika möjligheter till smarta funktioner. Mobilstyrning, bokningsfunktion, porttelefon, app för styrning - Vilka behov har ni nu eller i framtiden?

Vi hjälper er att reda ut era funderingar gällande passersystem och vad som kan passa er. Kontakta din närmaste filial här. Du kan också fylla i formuläret längre ner på sidan för att bli kontaktad.

Här nedan kan du läsa mer om bokningssystem och porttelefoner.

Door-phone-1-800x450

Porttelefon

Med en porttelefon håller du koll på porten samtidigt som besökarna får hjälp att hitta rätt. Vi på CERTEGO har hållbara och användarvänliga porttelefoner som både ökar tryggheten och är estetiskt tilltalande. På CERTEGO kan vi hjälpa dig att hitta rätt lösning för just er verksamhet.

Läs mer
bokningssystem-aptusnyckel-blå-800x450

Bokningssystem

Bokningssystem i fastigheter ska vara smidiga att använda och minska risken för dubbelbokningar. Välj hur du vill boka tvättstugan, konferensrummet eller festlokalen: via antingen bokningstavla, datorn eller en app i mobilen. Vi samarbetar med flera av de ledande leverantörerna på marknaden. 

Läs mer

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!