Home-Security-1920x607

Välj rätt lås för dig och din bostad

Genom att investera i ett säkert och smidigt låssystem som passar dig och din livsstil skapar du trygghet och förenklar vardagen för hela familjen. En bostad har många olika ingångar, inte bara ytterdörren. Eftersom tjuven alltid väljer den lättaste vägen in är det viktigt att säkra såväl ytterdörrar, altandörrar och fönster som garage och groventréer.

Tänk också på att välja ett låssystem som funkar i din vardag. Om det är lätt att låsa och hantera är sannolikheten större att du verkligen låser om bostaden. Vi på CERTEGO kan hjälpa dig att hitta låsen som passar dina behov. Vi kan också ge tips på hur du kan förebygga intrång eller brand i din bostad. 

Yale_Doorman_L3_Flicka-800x450

Yale Doorman

Med digitala hemlås från Yale Doorman slipper du tänka på nycklarna. Lås upp dörren enkelt med kod eller nyckelbricka. Med appen
installerad kan du använda mobiltelefonen. Se när barnen kommer hem och om dörren är låst. Du kan till och med öppna för rörmokaren eller för leveranser när du är på jobbet.

Läs mer

Lås för olika låspunkter

Boy-opening-the-door-with-phone-800x450

Ytterdörr/entrédörr

Det är viktigt att ha kontroll över sin egen bostad. Med ett smidigt och säkert lås på ytterdörren och entrédörren ökar såväl trygghet som bekvämlighet för hela familjen. 

Läs mer
garage 800x450

Lås till garaget

I garaget förvarar vi oftast en hel del saker av värde. som bilar, verktyg och fritidsutrustning. 

Läs mer
balcony door 800x450

Lås till altandörren

Altandörrar och fönster är oftast den allra lättaste vägen att ta sig in för tjuven. CERTEGO har flera olika lås till altandörrar.

Läs mer
windowlock 800x450

Lås till fönster

Med säkra lås på bostadens fönster skapar du trygghet och minskar risken för att någon bara kliver rakt in i ditt hem

Läs mer

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!