Serviceavtal

CERTEGO erbjuder fördefinierade serviceavtal i olika nivåer, men vi kan också ta fram skräddarsydda avtal som är perfekt anpassade efter kundernas individuella behov. Ett serviceavtal innebär att vi går igenom dina installationer ett visst antal gånger om året, så att du slipper drabbas av dyra driftstopp, krånglande batterier och lås eller smutsiga kameralinser. 

Service-and-maintenance-1920x607

Serviceavtal möjliggör ett nära samarbete baserat på täta dialoger, avtalade villkor, fasta enhetspriser och ett fast team av montörer. 

Rätt service på rätt plats

Vi åtar oss serviceavtal i alla typer av objekt, oavsett om det är en industri,
flygplats, ett flerbostadshus eller ett köpcentrum. Olika verksamheter har
olika krav på sig och olika behov. Vi innehar samtliga certifieringar som styr
säkerhetsbranschen och har bred kompetens och lång erfarenhet av en stor
mängd produkter och miljöer. Därför kan vi hjälpa er att hitta det bästa upplägget för att ta hand om era säkerhetslösningar.

Din säkerhetslösning ska hålla i många år

Regelbunden service säkerställer att säkerhetslösningen bibehåller tänkt funktion över tid. I takt med att tekniken åldras är det viktigt att en översyn av anläggningen sker med jämna mellanrum. Inom vissa anläggningar har du som ägare dessutom lagmässiga krav på såväl provningar, underhåll som uppdateringar. Som avtalskund är du också prioriterad vid oförutsedda händelser som kan behöva omedelbar åtgärd.

Läs mer om serviceavtal i vårt produktblad

CERTEGO Serviceavtal
Pdf
Öppna Produktblad
download

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!