Other-certegoSE-brandsakerhet-brandlarm-certego-1920x607

Brandlarm räddar liv

Rätt brandskydd räddar liv och egendom. Som certifierad anläggarfirma av brandlarm, hanterar CERTEGO projektering, installation och service som utförs av kompetent personal med mångårig erfarenhet. Tillsammans skapar vi trygghet hos människor och skyddar även dina tillgångar och fastigheter. 

Fire Security

Vi hjälper dig att utforma brandskyddet

En snabb utrymning kan vara skillnaden mellan liv och död. Genom att välja rätt brandlarm,utrymningslarm och nödutrymningsbeslag för er verksamhet kan ni förhindra att det värsta händer om olyckan är framme. Det finns mycket att tänka på gällande brandskydd och vi hjälper er hela vägen till en färdig lösning. Kontakta oss för en genomgång av er verksamhet.

Hitta närmaste kontor
fire-alarm-lights-up-in-room-800x450

Brandlarm & utrymningslarm

En snabb utrymning kan vara skillnaden mellan liv och död. Vid händelse av brand eller annan fara är det mycket viktigt att ha ett anpassat system för att kommunicera utrymning och evakuering av offentliga lokaler som butiker, hotell, skolor eller köpcentra. Det måste gå snabbt att ta sig ut.

Läs mer
Emergency-exit-800x450

Nödutrymningsbeslag

I offentliga lokaler som skolor, sjukhus, bibliotek, köpcentra eller liknande vistas många människor samtidigt och risken för trängsel är stor. Med nödöppnare och panikreglar kan människor snabbt ta sig ut om det skulle börja brinna i fastigheten och larmet går.

Läs mer
Other-certegoSE-bilder-produkter-tjanster-brandskap-800x450

Brandskåp skyddar värdesakerna

En brand inträffar så fort och kan snabbt orsaka oerhörd skada. Förhindra att viktiga dokument, digitala media och värdesaker förstörs genom att investera i ett säkert brandskåp. Brandskåpen skyddar inte bara mot brand utan utgör också ett bra stöldskydd. 

Läs mer
Produktblad_Brandsäkerhet_CERTEGO

Att tänka på kring brandlarm

  • Välj en seriös och långsiktig partner, det skapar stabilitet och trygghet.
  • Investera i kvalitativa produkter och system i alla led, det lönar sig på lång sikt.
  • Teckna avtal för Service och underhåll, säkerställ tillgänglighet och kompetens.
Ladda ner "Brandlarm räddar liv"

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!