Låt CERTEGO ta hand om hosting av säkerhetssystemen

Med vår säkerhetstjänst CERTEGO Hosting undviker du både dyra investeringar i servrar och datahårdvara och sparar tid. Vi kan ta hand om både passersystem, inbrottslarm och bokningssystem.

Stora fördelar

Oavsett om det är ett nytt säkerhetssystem eller ett befintligt system som i dag finns på en server hos er finns det stora fördelar med att lägga systemet i vår säkra servermiljö. Genom att teckna ett avtal för hosting erhålls en kostnadseffektiv IT-drift med hög tillgänglighet.

Tillgänglighet till säkerhetssystemen

CERTEGOs server är ansluten till internet via flera oberoende operatörer. För att undvika driftstopp är strömförsörjningen övervakad via flera kraftkällor och reservaggregat.

Säkerhet i datalagringen

Utrymmet där våra servrar finns är skalskyddat med inbrottslarm, brandskyddat och försett med dubbla klimatanläggningar. Datalagringen skyddas via brandväggar, dataintrångsskydd, virusskydd och säkras dygnet runt med backup. All drift och underhåll sköts av certifierade administratörer.

Kostnadskontroll på driften

Istället för att investera i dyr hårdvara debiteras du via en fast månadskostnad. Det gör kostnaderna förutsägbara och lätta att budgetera. 

Kontakta oss på CERTEGO, så berättar vi mer om  hosting. Eller om du föredrar, fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig istället.

CERTEGO Hosting produktblad
Pdf
Öppna och ladda ned
download
Smart-access-log-in-800x450

Smarta lösningar för hosting och passeradministration

Passersystem är smidiga och förbättrar säkerheten men de kräver fortfarande en hel del administration och kunskap. Vi erbjuder smarta tjänster för att ta hand om administrationen. Läs mer om vår lösning SMART ACCESS.

Läs mer

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!