Öka tillgängligheten med dörrautomatik

Med dörrautomatik öppnas dörren automatiskt när du behöver det. Det skapar en driftsäker och tillgänglighetsanpassad dörrmiljö och passar de flesta dörrar. Dörrautomatik lämpar sig bra för såväl bostadsanpassning, där det ställs höga krav på en tyst och säker drift, som för hotell, större varuhus eller skolor där många människor passerar och svåra driftförhållanden råder.

Automatisk öppning med tyst drift

Slagdörrsautomatik passar för de flesta inner- och ytterdörrar och är elektrohydraulisk, väldigt tyst och helt ljudlös i öppet läge. Dörrautomatiken kan även kopplas till sensorer eller ett övervakningssystem så att dörren inte av misstag slår upp i ansiktet på någon. Hastigheten på öppning och stängning kan regleras oberoende av varandra. Pardörrar som är brandklassade bör kompletteras med en mekanisk dörrkoordinator. 

Smidig lösning för stora entréer

I entréer till stora varuhus eller inom industrin krävs smarta dörrlösningar med automatik. Vi har erfarna tekniker som har stor kompetens att installera de flesta av de ledande fabrikaten på marknaden inom skjutdörrsautomatik och slagdörrsautomatik. Med automatiska skjutdörrar sparar du plats i exempelvis entréer till butiker eller andra offentliga utrymmen. Dörrautomatiken förhindrar dessutom att varm eller kall luft försvinner ut ur fastigheten. På så sätt bidrar du till både en bekväm, energieffektiv och kostnadseffektiv miljö.

Ökad tillgänglighet

Med dörrautomatik kan du även tillgänglighetsanpassa offentliga miljöer och bostäder så att dörrar enkelt kan öppnas med hjälp av ett tryck, en sensor eller annan teknik. Det underlättar vardagen för personer med nedsatt rörlighet och skapar en inbjudande, lättillgänglig miljö för alla.

Välj rätt dörrautomatik för din verksamhet

Med dörrautomatik får du en smidig dörrlösning för såväl offentliga verksamheter som bostäder, köpcentrum och industrier.

Kontakta din närmaste filial så hjälper vi dig att ta fram en driftsäker och hållbar dörrlösning som passar din miljö. Eller om du föredrar det, fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig istället.

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!