Välj rätt lås till innerdörrarna

I miljöer där många personer vistas dagligen är det viktigt att se till att obehöriga inte får tillträde till vissa delar av lokalen. Med rätt lås till innerdörrarna skyddar du både din verksamhet, anställda och inventarier.

Bra-las-till-innerdorrar-gym-1200x379

Vi på CERTEGO vet hur viktigt det är för företag att hitta en smidig säkerhetslösning. Genom att installera rätt typ av lås på innerdörrarna förhindrar du att obehöriga får tillträde till de utrymmen i dina lokaler som enbart är till för anställda. Det skapar trygghet och skyddar personliga tillhörigheter.

Stäng ute obehöriga

En innerdörr ställer inte riktigt samma krav på säkerheten som en ytterdörr, men det är ändå viktigt att känna att man kan låsa om sig och sina saker. På arbetsplatser och i lokaler där mycket folk vistas kan det vara skönt att kunna låsa dörren och lämna rummet utan att oroa sig för att obehöriga kommer åt dina personliga tillhörigheter. Låset måste även fungera smidigt och gå snabbt och lätt att öppna i händelse av brand eller annan fara i lokalen.

Trådlös teknik för smidig passage

En smidig lösning för innerdörrar på företag är att ansluta låset till ett passersystem trådlöst. Denna lösning passar bra för att skapa ett smidigt system för utrymmen som konferensrum, serverrum eller lager eller på skåp av olika slag. Läsarna kan integreras trådlöst till ditt befintliga passersystem och du slipper kabeldragning eller annan åverkan på dörrarna. Dessutom behöver användarna bara en enda tagg/kort för hela anläggningen.

Välj ett lås som passar din verksamhet

Måste det gå snabbt att ta sig in och ut? Används dörren ofta? Behöver låset kopplas till ett passersystem? Det finns många frågor som kräver svar när det gäller lås. Vi hjälper dig att ta fram en lösning som passar din verksamhets behov. Eller om du föredrar, fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig istället.

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!