Lås till ytterdörren och entrédörren

/global/scaled/4992x2172x0x146x1000x435/Other-certegoSE-bilder-produkter-tjanster-yale-doorman-flicka-vid-dorr.jpg

Det är viktigt att känna att man har kontroll över sin egen bostad. Med ett smidigt och säkert lås på ytterdörren skapar du trygghet och underlättar vardagen för hela familjen.

Det har hänt mycket på låsfronten under de senaste åren. Idag handlar det i första hand om att välja mellan två huvudalternativ, elektroniska lås eller mekaniska lås.

Trygghet med ett modernt elektroniskt lås

Med moderna elektroniskt lås kan du styra låset via en mobil app. På så sätt kan du släppa in hantverkaren fastän du inte är hemma eller ha koll på när barnen kommer hem från skolan. Du låser och låser upp med nyckelbricka, kod, en kombination av dessa eller med en fjärrkontroll. Det går ofta att även att koppla ihop sitt elektroniska lås med sitt hemlarm.

Rejält mekaniskt lås med tvåfunktionslåsning

Med ett rejält mekaniskt lås på ytterdörren skyddar du din bostad. Dubbla runda låscylindrar, hakregel och kopieringsskyddade nycklar ingår exempelvis som standard i låset ASSA Entré så att du kan lita på att ditt hem verkligen är säkrat. Du ska kunna vara säker på att ingen tar sig in i din privata sfär oavsett om du är hemma eller inte.

Välj ett lås som passar din familj

Med rätt typ av lås för dig och din familj skapar du trygghet för alla samtidigt som du förenklar vardagen. Väljer du ett elektroniskt lås kan du dessutom få full kontroll över när barnen kommer hem eller släppa in hantverkaren eller någon annan som behöver komma in tillfälligt. Utan att själv vara på plats. Kontakta oss så berättar vi mer om de olika låsalternativ som finns idag.