Security-for-all-industries-view-over-lake-and-buildings-1920x607

CERTEGO Komplett - säkerhet som är lite smartare

CERTEGO Komplett innehåller allt som behövs för stabila och smarta säkerhetslösningar. Med moduler kan du lätt addera eller byta ut delar, allt eftersom dina behov förändras. Hos oss kan du också funktionshyra –  för att du ska få en förutsägbar ekonomi i din säkerhetslösning.

Image representing all the services in Certego Komplett

Rådgivning & projektering

När du väljer CERTEGO som leverantör för dina säkerhetslösningar får du en partner som följer etablerade kvalitets- och miljöledningssystem. Att börja på rätt nivå och göra en analys av vad just du behöver för din fastighet är en mycket bra början för en trygg miljö.

Installation & driftsättning

Vi installerar och driftsätter dina säkerhetslösningar på ett professionellt och tryggt sätt utifrån rådande branschstandarder. 

Hosting & administration

Vi hostar, driftar och underhålla era säkerhetssystem på säkra servrar. Med ett administrationsavtal frigörs tid så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Service & underhåll

Förebyggande underhåll för att säkerställa optimal drift och service vid akuta ärenden skapar trygga miljöer. Genom regelbundet underhåll minskar risken för oförutsedda händelser.

Modernisering & uppgradering

Vi erbjuder ett brett utbud av moderniserings- och uppgraderingsmöjligheter för att göra din fastighet säkrare och inte minst effektivare. Allt för att uppfylla dagens standarder och underlätta för de som nyttjar fastigheten.

En komplett portfölj

En säkerhetslösning ska skapa trygg, säker och bekväm access till både fysiska platser som en arbetsplats och digitala som ett IT-system. En komplett portfölj av lösningar, tjänster, smart ekonomi och service. Kontakta oss så lyssnar vi på dina behov!

 

CERTEGO Komplett
Pdf
Öppna eller ladda ned
download

Kontakter CERTEGO Komplett

Fredrik Nordström
Fredrik Nordström
Affärsutvecklare Nationella kunder
021-10-96 31
fredrik.nordstrom@certego.se

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!