Smidig säkerhet för flerbostadshus och BRF

Säkerheten i flerbostadshus måste fungera smidigt både för fastighetsägare och för boende. CERTEGO hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar (BRF) att skapa trygga och trevliga fastigheter.

Säkerhetslösningar för flerbostadshus måste vara anpassade efter de boendes behov. Livet ser olika ut för äldre, barnfamiljer och studenter. Vi på CERTEGO hjälper dig att hitta rätt lösning för alla typer av livssituationer och boenden. Det kan handla om att få hjälp med dörröppning, lätt kunna koda om förlorade nycklar eller behov av beröringsfria dörrar.

Behåll kontrollen

Med rätt säkerhetslösning för din fastighet bestämmer du själv vilka som får tillträde till fastigheten och när. I porten passerar inte bara brevbärare och fastighetsskötare, utan även en rad andra personer. För att säkerställa lägenhetsinnehavarens trygghet med låset till sin egna bostad erbjuder vi tjänsten CERTEGO Lånenyckel vilket innebär att vi förvarar och lånar ut nycklar till exempelvis entreprenörer.

Anslut flera utrymmen till samma system

Du kan koppla samman exempelvis förråd, soprum, cykelrum eller andra typer av allmänna utrymmen i ett och samma passersystem. Detta kan också kopplas till eventuella bokningssystem för tvättstugor, festlokaler och liknande. Även garage kan anslutas till samma system och låta porten öppnas automatiskt när bilar med godkända identifieringstaggar eller radioläsare närmar sig. 

Framtidssäkra lösningar

Säkerhetslösningar för flerbostadshus måste vara framtidskompatibla och flexibla. CERTEGO hjälper dig att hitta rätt passersystem som enkelt kan uppgraderas vid behov. Det ska vara tryggt, enkelt och smidigt att administrera systemet oavsett vilken typ av fastighet det gäller. Vill du så kan vi även sköta administrationen och hostingen av systemet åt dig. 

Ökad säkerhet och lägre kostnader

En bostadsinvestering är för många människor den största investering man gör i livet. Vi skräddarsyr en säkerhetslösning som passar för just dina behov, exempelvis CERTEGO Säker nyckelCERTEGO Bobyte eller CERTEGO Administration. Vi vet att kunder som anlitat oss för någon av dessa tjänster eller kompletta lösningar har ökat säkerheten i fastighetsbeståndet, samt sänkt kostnaderna för administration och underhåll – gör det du också!

Kontakta oss

Låter det intressant eller vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss! Det kan vara starten på en enklare tillvaro med en tryggare säkerhetslösning.