Smidig säkerhet för flerbostadshus och BRF

Säkerheten i flerbostadshus måste fungera smidigt både för fastighetsägare och för boende. CERTEGO hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar (BRF) att skapa trygga och trevliga fastigheter.

Säkerhetslösningar för flerbostadshus måste vara anpassade efter de boendes behov. Livet ser olika ut för äldre, barnfamiljer och studenter. Vi på CERTEGO hjälper dig att hitta rätt lösning för alla typer av livssituationer och boenden. Det kan handla om att få hjälp med dörröppning, lätt kunna koda om förlorade nycklar eller behov av beröringsfria dörrar.

Behåll kontrollen

Ett studentboende har inte samma behov som ett äldreboende. Med rätt säkerhetslösning för fastigheten kan du bestämma vilka som får tillträde till fastigheten och när. I porten passerar inte bara brevbärare, fastighetsskötare eller hantverkare utan även en rad andra personer. Vi kan då erbjuda tjänsten CERTEGO Lånenyckel som innebär att vi förvarar och lånar ut nycklar till exempelvis entreprenörer. Lägenhetsinnehavaren ska tryggt kunna lita på att låset till den egna bostaden är tillräckligt för att skydda både bostaden, den enskilde individen och dess tillgångar.

Anslut flera utrymmen till samma system

Du kan koppla samman exempelvis förråd, soprum, cykelrum eller andra typer av allmänna utrymmen i ett och samma passersystem. Detta system kan sedan kopplas till eventuella bokningssystem för tvättstugor, festlokaler och liknande. Även garage kan anslutas till samma system och låta porten öppnas automatiskt när bilar med godkända identifieringstaggar eller radioläsare närmar sig. Vi hjälper dig att hitta en långsiktig lösning som passar din fastighet och de som ska bo i den.

Framtidssäkra lösningar

Säkerhetslösningar för flerbostadshus måste vara framtidskompatibla och CERTEGO hjälper dig att hitta rätt passersystem som du enkelt kan uppgradera när behoven ökar. Det ska vara tryggt, enkelt och smidigt att administrera systemet oavsett vilken typ av fastighet det gäller. Vill du så kan vi sköta administrationen och hostingen av systemet åt dig. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra hostingtjänster.

Ökad säkerhet och lägre kostnader

En bostadsinvestering är för många människor den största investering man gör i livet. Rätt säkerhetslösning kan på sikt sänka förvaltningskostnaderna för föreningen och skapa en trevlig och trygg miljö för de som bor i den. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dina behov med delar av eller samtliga säkerhetstjänster vi erbjuder på detta område, exempelvis CERTEGO Säker nyckel, CERTEGO Bobyte eller CERTEGO Administration. Vi vet att kunder som anlitat oss för någon av dessa tjänster eller kompletta lösningar har ökat säkerheten i fastighetsbeståndet och samtidigt sänkt kostnaderna för administration och underhåll.

Kontakta oss

Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig för ett samtal. Det kan vara starten på en enklare tillvaro med en tryggare säkerhetslösning.