CERTEGO har avtal med HBV för säkerhetslösningar

CERTEGO hjälper HBV och allmännyttiga bostadsbolag att skapa trygga och trevliga fastigheter. Säkerheten är viktig för både boende och fastighetsägare.

Rätt lösning för alla boenden

Säkerhetslösningar för flerbostadshus måste vara anpassade efter de boendes behov och smidigt för fastighetsägare att administrera. Vi på CERTEGO har haft avtal med HBV under många år och hjälper dig att hitta rätt lösning för alla typer av boenden.

Om HBV

HBV är inköpscentral åt Sveriges allmännyttiga bostadsbolag och genomför samordnade upphandlingar för produkter och tjänster kopplade till byggnation, renovering och förvaltning av fastigheter. CERTEGO är en av HBVs avtalspartners.

Låssystem

Det kan handla om kopieringsskyddade låssystem, passagesystem/bokningssystem till att vi hjälper till med all hantering, utlåning och förvaring av nycklar.

Låssystem, passagesystem och bokningssystem

Det kan handla om kopieringsskyddade låssystem, passagesystem/bokningssystem. Förutom att leverera och installera systemen kan vi sköta om all administration och drift även ha data basen i våra servrar. Kontakta våra specialister på flerbostad i ert län genom formuläret här på sidan.

Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig

Fyll i formuläret längre ner på sidan och ange att det gäller frågor rörande HBV-avtal samt vilken ort/län du verkar i. 

(När du skickar en förfrågan till oss på CERTEGO behöver vi lagra och använda de personliga uppgifter du som beställare använder här).

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!