Lås till garaget och groventrén

I garaget förvarar vi oftast en hel del saker av värde såsom bilar och fritidsutrustning. Det kan också finnas stegar eller tillhyggen som tjuven kan utnyttja för att ta sig in i ditt hem. Därför är ett säkert lås till garaget lika viktigt som det på entrédörren.

En hel del värdesaker

Garagedörren och groventrén används i regel inte lika frekvent som andra ingångar och därför ägnar vi inte lika mycket uppmärksamhet åt dessa som andra delar av bostaden när det gäller lås. Trots att det oftast förvaras en hel del värdesaker i både garage och förrådsutrymmen. Vi på CERTEGO hjälper dig att hitta rätt lås som skyddar ditt hem och dina tillhörigheter.

Håll tjuven borta med rätt lås

Ett inbrott kan vara ett snabbt infall från tjuven eller planerat. Med ett mekaniskt lås som har nyckel på insidan istället för vred gör du det svårare för tjuven att ta sig in och ut. Det kanske även gör att tjuven drar sig tillbaka och att inbrottet stannar vid en tanke. Du kan också välja att sätta in ett elektroniskt lås med kod eller nyckelbricka om du använder dörren ofta.

Koppla låset till larmet

Vill du ha ett modernt elektroniskt lås så finns det på markanden. Enkelt att montera och använda. Om du kopplar upp låset mot internet kan du även styra låset på distans via en app. Vill du koppla låset till ditt hemlarm är det också möjligt. 

Välj ett lås som passar din familj

Du ska kunna känna dig trygg och säker hemma. Och vara säker på att ingen obehörig lägger beslag på dina egendomar. Med rätt typ av lås för dig och din familj skapar du trygghet för alla samtidigt som du förenklar vardagen. 

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!