Skydda ditt hem med fönsterlås

Med säkra lås på bostadens fönster skapar du trygghet och minskar risken för att någon bara kliver rakt in i ditt hem. Det gör det även svårare att föra ut stöldgods ur hemmet.

Enkel väg in

Det är inte bara husets dörrar som måste säkras mot intrång av obehöriga. Fönstren är oftast en enkel väg in och ut för tjuven och en säkerhetspunkt som ofta förbises. Med fönsterlås gör du det svårare för tjuven. Idag finns det fönsterlås som du både kan låsa och låsa upp utan nyckel. Det är bekvämt, enkelt och ökar tryggheten i hemmet.

Lås fönstren med kod

Vi samarbetar exempelvis med ASSA som har säkerhetshandtaget CodeHandle. Dessa fönsterlås öppnas med kod via en inbyggd knappsats istället för med nyckel, och låses med en enkel knapptryckning. Fönsterlåset drivs med batteri med lång livslängd och koden ligger kvar vid eventuellt spänningsbortfall. 

Rejäla mekaniska lås för fönster

Det finns även mekaniska fönsterlås. Om du är lite händig kan du själv enkelt montera låsen på fönstren. Det finns varianter för både inåtgående och utåtgående fönster. Du låser dessa lås genom att trycka ner cylindern i cylinderhuset och låser sedan upp med nyckel.

Välj ett lås som passar dig

Det är viktigt att känna sig trygg hemma. Med rätt typ av lås för din bostad skapar du trygghet och minskar risken för att tjuven väljer just ditt hem. Kontakta oss så hjälper vi till att ta fram ett låssystem som passar din familj och bostad.

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!