Lås till altandörren

Tjuven vill alltid göra det så enkelt som möjligt för sig och altandörrar och fönster är oftast den allra lättaste vägen att ta sig in. På altandörren sitter i många fall bara ett enkelt handtag som inte går att låsa. Med ett säkert lås från CERTEGO ökar du säkerheten i ditt hem.

Enkel väg in

När du sätter in ett lås på altandörren höjer du direkt säkerhetsnivån i din bostad och försvårar för objudna gäster att bryta sig in. Du kan välja mellan elektroniska eller mekaniska lås för att göra ditt hem tryggt och säkert. Det har hänt mycket på låsfronten.

Tryggt och säkert utan nycklar

Numera kan du låsa och låsa upp altandörren utan nycklar med ett säkerhetshandtag som öppnas med kod och låses med en knapptryckning. På så sätt ser du enkelt till att obehöriga inte tar sig in. Det är enkelt, bekvämt och skapar trygghet för hela familjen.

Smidigt mekaniskt lås

Du kan även välja ett mekaniskt lås där du låser handtaget på altandörren med en nyckel. Handtaget kan kompletteras med en låscylinder som kan ha samma nyckel som entrédörren. Om du har fler dörrar och fönster går det att ordna så att alla har samma nyckel. Allt för att underlätta vardagen.

Välj ett lås som passar dig

Du ska känna dig trygg och säker hemma. Med rätt typ av lås för dig och din familj skapar du trygghet för alla samtidigt som du förenklar vardagen. Kontakta oss så berättar vi mer om de olika låsalternativen för dig och din bostad.

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!