Bokningssystem ger ökad kontroll

Ett bokningssystem ska vara tillgängligt, smart och lätt att använda. Vi på CERTEGO kan erbjuda en rad olika lösningar för att underlätta bokningen av gemensamma utrymmen i din fastighet. Bokningssystem i fastigheter ska vara smidiga att använda och minska risken för dubbelbokningar. Välj hur du vill boka tvättstugan, konferensrummet eller festlokalen: via antingen bokningstavla, datorn eller en app i mobilen. Vi samarbetar med flera av de ledande leverantörerna på marknaden. 

Bokningscentraler

Med bokningscentraler får du koll på vem som har tillgång till utrymmet och vilka tider det är tillgängligt. Minnet i bokningscentralerna är dynamiskt. Det innebär att du väljer vad som ska prioriteras. Kommunikationen går via nätverk, modem eller GSM. Som en extra säkerhetsåtgärd är kommunikationen mellan datorn och centralen krypterad.

Bokningstavlor

Idag finns en rad moderna, snygga bokningstavlor med hållbar design. Här bokar du med beröringsfria kort eller nycklar och du har möjlighet att boka och starta flera objekt per tavla, exempelvis tvättmaskiner, konferensrum, tennisbanor eller andra gemensamma lokaler. Det går även att begränsa antalet bokningar per månad för att säkerställa kapaciteten och förhindra otillåten användning. Kommunikationen mellan centralen och tavlan är krypterad.

Boka via en app i mobilen

För att göra bokningen ännu enklare kan användarna nu även boka tvättstugan, festlokalen eller bastun direkt via sin smartphone. Bokningen sker via kategorier så att man lätt kan se vad som ska bokas. Bokningssystem kan även kombineras med porttelefoner, kommunikationssystem, lås, larm eller passersystem. Kontakta oss om du vill veta mer om hur du väljer rätt bokningssystem för din verksamhet eller fastighet.

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!