Porttelefon

Med en porttelefon håller du koll på porten samtidigt som besökarna får hjälp att hitta rätt. Vi på CERTEGO har hållbara och användarvänliga porttelefoner som både ökar tryggheten och är estetiskt tilltalande. Porttelefoner och portkod med dörröppning är en trygg och smidig lösning som ger boende koll på vilka som tar sig in i fastigheten. Det underlättar dessutom för besökare som lättare hittar dit de ska.

Door-phone.1920x607

Flera olika modeller av porttelefoner

Porttelefoner finns i en rad olika utförande och med olika finesser. Gemensamt för flera av dem är att de har en robust design som står emot skadegörelse samt att de har läsare för beröringsfria kort och nycklar. Om en nyckel tappas bort spärrar du den bara och beställer en ny. Du slipper därmed oroa dig för dyra cylinderbyten eller huvudnycklar som kommit på villovägar.

Se vem som ringer på dörren

Med en porttelefon med kamera kan du se vem som ringer på dörren. Kameran aktiveras när någon ringer på dörren och du ser vem det är som ringer på. Det finns också möjlighet i vissa lösningar att du kan se direkt i mobilen vem som kommer på besök. Ett praktiskt och enkelt sätt att skapa trygghet.

 

Enkelt att utöka med fler dörrar

Uppringningen från en porttelefon till en lägenhet sker via det analoga telenätet, IP-telefoni eller genom separat trådförbindelse. Systemet kan dessutom utökas med tillbehör för att kommunicera med hyresgäster, bokningssystem eller för att ge en smidig nyckelhantering. Det spelar ingen roll hur många dörrar som finns i systemet. Centralerna håller koll på vad som händer i fastigheten och tack vare det dynamiska minnet kan du välja vad som ska prioriteras.

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!