Skydda viktiga data med brandskåp

En brand inträffar så fort och kan snabbt orsaka oerhörd skada. Förhindra att viktiga dokument och värdesaker förstörs genom att investera i ett säkert brandskåp. Vi på CERTEGO hjälper dig att hitta rätt produkt för din verksamhet.

På i stort sett alla företag finns viktig dokumentation såsom bokföringsmaterial, avtal och ekonomiska rapporter. Förmodligen finns även en hel del utrustning, digitala media eller annat materiel som inte bör komma i orätta händer eller förstöras i händelse av brand.

Brandtestade av Sveriges provnings- och forskningsinstitut

Med ett brandisolerat förvaringsskåp skyddar du företagets tillhörigheter. Skåpen är stabila och hållfasta och brandtestade av Sveriges Provnings- och forskningsinstitut vad gäller yttre brandpåverkan. Flamsäker pulverlackering och handtag som är försedda med brytpunkt förhindrar att åverkan inträffar på skåpet och dess innehåll. 

Brandboxar för digitala media

Förvara USB-minnen, externa hårddiskar eller dylikt innehållande viktiga eller konfidentiell information i en brandbox för att förhindra att dess innehåll förstörs i en eventuell eldsvåda.

Skyddar även mot stöld

Brandskåpen skyddar inte bara mot brand utan utgör också ett bra stöldskydd. Dörrarna är försedda med en förstärkningsprofil som ligger an mot hyllplanen och är utrustade med kraftiga cylinderlås. Skåpen finns i flera olika storlekar och modeller. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta ett brandskåp som är lämpligt för din verksamhet.

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!