‹ Se alla nyheter Hos CERTEGO tar vi ett omfattande ansvar för hållbarhet

Vad är hållbarhet för CERTEGO?

10 maj 2024

Läs nedan om hur vi på CERTEGO arbetar med hållbarhetsfrågor.

Hos CERTEGO tar vi ett omfattande ansvar för hållbarhet. På miljöfronten har vi tagit viktiga beslut för att minska våra växthusgasutsläpp, särskilt genom att börja använda elektriska företagsbilar. Vårt mål är att skapa en mer hållbar fordonspark och vi arbetar aktivt för att bli mer energieffektiva.

Socialt ansvar är en hjärtefråga för oss på CERTEGO. Genom verktyget Winningtemp engagerar vi oss aktivt i våra anställdas välmående genom att veckovis följa upp deras arbetssituation och privatliv. Med dessa svar kan vi aktivt arbeta för att förbättra organisationens engagemang och arbetsmiljö.

Vi vill även främja mångfald och inkludering på alla våra arbetsplatser, vilket har resulterat i ett medlemskap i Diversity Charter. Vi har även implementerat en digital plattform för utbildning i vår uppförandekod, vilket säkerställer att alla nivåer inom organisationen följer våra riktlinjer.

Vi på CERTEGO ser fram emot att fortsätta vårt arbete inom olika hållbarhetsfrågor. Genom dessa insatser och investeringar fortsätter vårt långsiktiga åtagande att bygga en hållbar framtid, i linje med FN:s mål för en hållbar utveckling.

 

‹ Se alla nyheter