‹ Se alla nyheter Kameror från Dallmeier övervakar Köpenhamns flygplats

CERTEGO och Dallmeier i strategiskt partnerskap i Norden

25 april 2024

CERTEGO och Dallmeier delger idag ett unikt strategiskt partnerskap i Norden, med syfte att erbjuda CCTV-lösningar till kunder i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

CERTEGO meddelade nyligen förvärvet av Scanview i Danmark. Under de senaste 20 åren har Scanview framgångsrikt utvecklat sitt partnerskap med Dallmeier för att leverera premiumlösningar inom CCTV till många prestigefyllda kunder som till exempel Köpenhamns flygplats, Billunds flygplats och Recharge City i Danmark.

"Baserat på vår gemensamma framgång på den danska marknaden är jag övertygad om att våra kunder på de andra nordiska marknaderna kommer att uppskatta att vi nu är redo att erbjuda detta på alla våra 78 filialer i Norden. Jag är mycket imponerad av kvaliteten på Dallmeiers lösningar och är övertygad om att många av våra kunder ser fram emot att lära sig mer om dem", säger Jonas Granath, VD för CERTEGO Group.

 

Dallmeier_Certego_RGB

 

"Vi är mycket nöjda med vår utveckling i Danmark under de senaste två decennierna och vi ser stora möjligheter att öka vår försäljning i Sverige, Norge och Finland. Vi är övertygade om att CERTEGO är rätt partner för oss i Norden, tack vare deras interna expertis och kunskap som de nu har genom Scanview och även på grund av deras engagemang och dedikation i detta partnerskap", säger Thomas Dallmeier, VD för Dallmeier.

Båda parter kommer att investera i partnerskapet och utbilda CERTEGOs specialister för att lära sig mer om Scanviews lösningar. CERTEGO planerar också att rekrytera ytterligare säljare för att öka sin kapacitet och intensifiera sin dialog med nordiska kunder om deras behov inom CCTV och övervakningslösningar.

För ytterligare information, kontakta:
Jonas Granath, Chief Executive Officer, CERTEGO Group,
jonas.granath@certego.se
+46 70 384 33 45 

‹ Se alla nyheter