‹ Se alla nyheter

Spännande dagar på SKYDD 2022

2 november 2022

Förra veckan samlades säkerhetsbranschen på Skydd, Nordens största säkerhetsmässa som i år samlade över 10 000 besökare. På det hela taget roliga och intressanta dagar med många trevliga och givande möten och diskussioner - i vår monter såväl som runt om i mässhallen. 

I montern berättade vi mer om hur CERTEGO erbjuder smarta säkerhetslösningar för fastigheters hela livscykel - från rådgivning och montering till hosting, administration och service. Såväl egna medarbetare, leverantörer som befintliga och potentiella nya kunder dök in för en kaffe och samtal.

Förutom kaffe och branschsnack kunde besökarna också prova på att flytta in smidigt med Smart Access, CERTEGO:s nya tjänsteerbjudande för smarta lås till flerbostadshus. Mathias Edstråle och Peter Johannesson från avdelning tjänsteutveckling på CERTEGO fanns på plats för att besvara frågor och visa upp lösningen.

Mässan besöktes även av studenter från olika utbildningar inom säkerhetsbranschen. Många av dem tittade förbi vår monter för att få veta mer om vårt lärlingsprogram och hur det är att jobba på CERTEGO

Vi hade väldigt givande dagar i vår monter. Det känns kul att branschen återigen kunde träffas efter de senaste årens inställda mässor och mötesplatser. Särskilt roligt att se hur leverantörer, etablerade såväl som utmanare i branschen, presenterar nya lösningar och tjänster.

Victor Andersson, försäljningschef CERTEGO

Tack till alla som besökte CERTEGOs monter på SKYDD, och till alla i CERTEGO-teamet som gjorde det möjligt. Vi ser fram emot att se dig på nästa SKYDD, 2024!

CERTEGO SKYDD 2022

 

Läs mer:

Jobba på CERTEGO

Lärlingsprogrammet

SMART ACCESS

‹ Se alla nyheter