Stöd för byggherrar

Som byggherre kan du lita på CERTEGO. Vi är en skandinavisk leverantör av kundanpassade lösningar inom mekanisk och elektronisk säkerhet, som erbjuder projektering, installation och drift av kompletta säkerhetslösningar av hög kvalitet.

Kompletta säkerhetslösningar

CERTEGO är en totalleverantör av lås och beslag samt övriga mekaniska och elektroniska säkerhetslösningar. Vårt sortiment kännetecknas av kvalitet, produktutveckling och genomtänkta koncept för funktionella helhetslösningar.

Produkter av hög kvalitet

CERTEGO levererar högkvalitativa lösningar och produkter från världsledande tillverkare. Vårt sortiment omfattar såväl egentillverkade som externa delar, komponenter och produkter. CERTEGO lägger stor vikt vid fysisk säkerhet, hög materialkvalitet, solid konstruktion och säkra mekaniska ingrepp. Förutom invändig och utvändig säkerhet kan vi också erbjuda lösningar för områdesskydd.

Vår kunskap är din trygghet

Våra duktiga och erfarna specifikationsskrivare och konsulter tar fram lösningar som uppfyller försäkrings-, brandskydds- och utrymningskrav.

Vi tar miljö, hälsa och säkerhet på största allvar, och våra konsulter hjälper dig att uppfylla alla relevanta regler och föreskrifter. Vi är också ett miljöcertifierat företag.

Några av våra fokusområden

Säkerhetsinspektioner, beslagsspecifikationer, projektering, produktion, service, systemunderhåll, inbrottsskydd, lås- och nyckelservice, dörrådgivning, dörrautomatik och passerkontroll, larm, serviceavtal, kurser, ITV, energimätningar, kameraövervakning, dokumentskåp, postboxar, systemadministration, bevakningstjänster.

Vi hjälper Rikskunder - kunder med nationell verksamhet

CERTEGO har en speciell avdelning för Rikskunder. Hos oss får du alltid ett personligt och professionellt bemötande. CERTEGO har bred kompetens inom områden som teknologi, projektering, logistik, projektledning och installation, vilket gör att du får en komplett lösning av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.

Låt oss hjälpa dig med din säkerhetslösning

Låt CERTEGO ta hand om säkerhetslösningarna på ditt bygge. Då kan du vara säker på att du är i trygga händer. 

Kontakta CERTEGO

Ring vår växel: 0771-25 45 45.

Eller ännu bättre: hitta DIN närmaste kontakt här

Välkommen att kontakta oss här: