Facility-boxes-mail-boxes-1920x607

Tryggt och smidigt med fastighetsbox

Att investera i fastighetsboxar har flera fördelar. Det blir inte bara säkrare och smidigare, utan skapar även en bättre arbetsmiljö för brevbärare samt minskar brandrisken. Vi på CERTEGO hjälper dig att hitta rätt typ av box för din fastighet.

En fastighetsbox placeras i regel inomhus i direkt anslutning till fastighetens huvudentré. Om boxen ska placeras utomhus måste den vara godkänd för utomhusmiljöer.

Fastighetsboxar skapar trygghet

Med en fastighetsbox behöver hyresgäster som är bortresta inte oroa sig för att det ska ligga tidningar och post innanför dörren. Det minskar risken för inbrott och skador på fastigheten samt skapar trygghet för hyresgästerna.

Fastighetsboxar kan även minska risken för brand i fastigheten. Helt isolerade lägenhetsdörrar utan brevinkast minskar risken för att en eventuell eldsvåda sprids genom hålet i dörren och ut i trapphus och resterande lägenheter.

Det skapar trygghet för hyresgästerna och förhindrar skador på fastigheten.

Smidigare posthantering

I fastigheter där det finns boxar utgör postutdelningen inte ett lika störande moment. Hyresgäster slipper höra dunsen på golvet när morgontidningen dimper ned på golvet och kan lugnt sova vidare.

Det gör det också möjligt för brevbärarna att leverera större paket som inte skulle gå in genom brevinkastet på lägenhetsdörrarna. En brevbärare springer i många trappor varje dag. Med en fastighetsbox innanför entrédörren underlättar du för brevbäraren som bara kan lägga i posten i respektive fack.

Det förenklar brevbärarens arbete oerhört och leder till en bättre arbetsmiljö.

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!