Kassaskåp skyddar företagets värdesaker

Med ett kassaskåp förhindrar du att företagets dokumentation, värdesaker eller känsliga uppgifter hamnar i orätta händer. Kassaskåp kan ses som ett samlingsnamn för en rad olika förvaringsskåp, exempelvis värdeskåp, dokumentskåp, säkerhetsskåp och serverskåp. Syftet med skåpet är att skydda innehållet från stöld och/eller brand. Vi på CERTEGO hjälper dig att hitta rätt lösning för din verksamhet.

Olika modeller för olika användningsområden

Kassaskåp finns i en rad olika modeller och storlekar. Vissa låses med kodlås och är brandklassade, medan andra låses med nycklar, är stöldskyddande och förberedda för förankring. Serverskåp är exempelvis stöldklassade och ger ett mycket bra inbrottsskydd. Tack vare goda ventilationsmöjligheter kan servern skyddas även under drift.

Trygg förvaring av viktiga handlingar

Konfidentiella uppgifter, avtal eller annan viktig dokumentation måste skyddas från att komma i fel händer. De får heller inte riskera att bli förstörda i händelse av brand på företaget. Med ett brandklassat dokumentskåp skyddar du viktiga handlingar samtidigt som du gör det svårare för tjuven att komma åt dem.

Komplettera med olika tillbehör

Ett säkerhetsskåp är avsett för förvaring av vapen, konfidentiella handlingar, bärbara datorer och liknande. De har ofta termisk säkring och dyrkfritt nyckellås eller godkänt elektroniskt lås. Skåpen kan kompletteras med en rad olika tillbehör som låsbara fack, laptopinsatser och hängmappsramar. Inredningen kan kombinera tillbehör i all oändlighet och efter alla tänkbara önskemål.

Skydda dina egendomar med rätt skåp

Kontakta oss på CERTEGO, så berättar vi mer om de olika typerna av kassaskåp som är tillgängliga och hur vi kan hitta en förvaringslösning som passar din verksamhet.

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!