Smidigt och säkert med nyckelfria lås

Ett nyckelfritt lås skyddar dina lokaler samtidigt som det gör det lättare för behöriga att ta sig in och ut. Låsen är enkla att montera och ger dig snabbt tillträde utan krånglig nyckelhantering.

Opening lock with watch 1200

Med rätt låssystem är det enkelt för behöriga att ta sig in och ut samtidigt som du håller obehöriga på avstånd. Genom att installera ett nyckelfritt lås förhindrar du att obehöriga får tillträde till dina lokaler samtidigt som det blir bekvämt för dig, dina hyresgäster eller personal.

Beröringsfria kort och nyckelbricka

Med en nyckelfri lösning håller du bara upp ett beröringsfritt kort eller en nyckelbricka, en så kallad tagg, mot låset eller läsaren för att öppna dörren. Inga nycklar behövs. Nyckelfria lås kan även bestå av kort med en magnetremsa som dras genom läsaren. Med dessa alternativ tar du dig smidigt in och ut utan att behöva hålla reda på olika nycklar.

Enkelt att ändra

Idag finns på många företag ett behov av att snabbt kunna göra förändringar i låssystemen. Med nyckelfria lås kodar du enkelt om taggar eller nyckelbrickor så att de passar de nya förutsättningarna och kan delas ut till ny personal eller personer som tillfälligt behöver åtkomst till anläggningen. Om ett kort försvinner spärrar du det bara så att obehöriga inte får tillträde.

Rätt behörighet till rätt utrymme

Det är viktigt att det går att låsa om utrymmen på företaget där viktig teknisk utrustning eller dokumentation förvaras. Samtidigt måste personalen smidigt kunna komma åt dessa utrymmen. Med ett nyckelfritt lås underlättar du in- och utpasseringen för anställda utan att kompromissa på säkerheten.

Välj ett lås som passar din verksamhet

Måste det gå snabbt att ta sig in och ut? Används dörren ofta? Behöver låset kopplas till ett passersystem? Det finns många frågor som kräver svar när det gäller lås. Vi hjälper dig att ta fram en lösning som passar din verksamhets behov. Eller om du föredrar det, fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig istället.

Kanske är du också intresserad av:

 

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!