Öka säkerheten med lås till ytterdörren

I en verksamhet där många personer kommer och går dagligen är det viktigt att dörrlåsen fungerar smidigt samtidigt som obehöriga hålls borta. Med ett säkert och fungerande lås på ytterdörrarna skyddar du både din verksamhet, anställda och inventarier.

Burglar-proofing-1920x607

Vi på CERTEGO vet hur viktigt det är för företag att hitta en smidig säkerhetslösning. Genom att installera rätt typ av lås på ytterdörrarna förhindrar du att obehöriga får tillträde till dina lokaler samtidigt som det blir bekvämt både för anställda och tillfälliga besökare.

Välj rätt lås till ytterdörren

En ytterdörr kräver högre säkerhetsgrad än en innerdörr. Och olika verksamheter ställer dessutom olika krav på säkerheten. Oftast ska dörrlösningen också vara flexibel och kunna hantera stora flöden av människor. Det måste gå snabbt att utrymma lokalen i händelse av fara. Välj mellan mekaniska eller elektroniska lås och möjligheten att koppla dem till passersystem för att öka säkerheten på företaget.

Flexibelt med elektroniska lås

Med ett elektroniskt lås skyddar du enkelt dina lokaler samtidigt som det blir smidigt för behöriga att ta sig in. Låsen ger dig snabbt tillträde utan besvärlig nyckelhantering. De kan dessutom kombineras med kodlås eller olika passersystem för en flexibel entrélösning som ger dig kontroll över vilka som vistas i lokalen. Ytterligare en fördel med de elektroniska låsen är att du snabbt kan spärra kort eller taggar som kommit bort.

Säkert med mekaniska lås

Mekanisk låsning är det enklaste och säkraste sättet att skydda din verksamhet och dina inventarier. Mekaniska lås finns i flera olika varianter beroende på vilken säkerhetsnivå som krävs, oavsett om det är viktigast att det ska vara bekvämt eller inbrottssäkert. De kan även kombineras med elektroniska lås och passersystem.

Välj ett lås som passar din verksamhet

Måste det gå snabbt att ta sig in och ut? Används dörren ofta? Behöver låset kopplas till ett passersystem? Det finns många frågor som kräver svar när det gäller lås. Kontakta oss, så hjälper vi dig att ta fram en lösning som passar din verksamhets behov. Eller om du föredrar, fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig istället.

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!