Inbrottslarm för företag håller verksamheten igång

Som fastighetsägare ska du inte behöva oroa dig för att någon ska göra intrång i fastigheten. Med ett bra inbrottslarm får du snabbt reda på om obehöriga försöker ta sig in. På så sätt skyddar du både personal, inventarier och fastigheter. Vi på CERTEGO hjälper dig att hitta ett inbrottslarm som passar din verksamhet.

Skydda din verksamhet mot inbrott

En inbrottstjuv väljer oftast den lättaste vägen. Med ett fungerande inbrottslarm försvårar du för tjuven och förhindrar att människor kommer till skada eller att inventarier och fastigheter utsätts för skadegörelse.

Ett bra skydd mot inbrott är en viktig investering för alla företag. Följderna av ett inbrott kan göra stor skada på din verksamhet i form av störningar och produktionsbortfall. Det kan även skapa en otrygghet bland personalen och rädsla för att springa på obehöriga på arbetsplatsen.

Kompletterar säkerhetssystemet

En investering i ett fungerande säkerhetssystem för företaget är idag mer eller mindre en självklarhet. Skillnaden mellan vanliga larmsystem och inbrottslarm är att de senare kopplas till och från dagligen och kan skilja på vem som är behörig och vem som inte är det.

Larmet kan kopplas till olika ljudsignaler och sirener, vilket har en avskräckande effekt på förövarna. I samband med signalen överförs även larmet till en larmcentral som vidtar åtgärder. Försäkringsbolagen ställer idag ofta tuffa krav på larm och det är viktigt att du väljer rätt lösning för din verksamhet. Vi kan hjälpa dig med detta.

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!