Förut hette vi Swesafe

Har du undrat över var Swesafe tog vägen? Förklaringen är att vi finns kvar och är samma företag i dag. Vi bytte namn till CERTEGO.

Namnbyte i 3 länder

Swesafe bytte alltså namn till CERTEGO i mars 2015. Namnbytet skedde samtidigt med norska Låsgruppen, danska Låsepartner. Från 2016 så finns vi också i Finland. Tillsammans är vi Nordens största leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Vår framgång har alltid vilat på skickliga medarbetare. Kunniga och erfarna säkerhetsinstallatörer har under årtionden fyllt vårt tidigare namn Swesafe med gott renommé.

Ett modernt säkerhetsföretag

Vi är ett företag som drivs av innovation och utveckling. Men historiskt har namnet Swesafe ofta kopplats samman med säkerhetsprodukter och lösningar som i dag är en mindre del av vår verksamhet.

Att vi är ett modernt säkerhetsföretag med teknik och säkerhetslösningar i absoluta frontlinjen har inte varit tydligt nog.

 

"CERTEGO betyder att säkra tryggt. Genom namnbytet markerade vi vår utveckling och vår styrka som en komplett leverantör, med närvaro lokalt, nationellt och över hela Norden."

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!