‹ Se alla nyheter

Välj passersystem – tryggt, snabbt och bekvämt

29 maj 2019

CERTEGO arbetar för att skapa en trygg, säker och bekväm miljö för våra kunder. En av våra lösningar för det är våra passersystem. Här berättar vi varför just du ska välja det till din verksamhet.

Dagens teknik erbjuder fantastiska möjligheter gällande trygghet för din verksamhet. CERTEGOS passersystem finns i olika former, men oavsett form är det ett trygg, snabbt och bekvämt alternativ för din verksamhets säkerhet.

Flexibel kontroll

Fördelarna med CERTEGOS passersystem gällande trygghet är många. Dels ger det dig kontroll, där du som administratör kan se vem som passerar vart och när det sker. Kontrollen ger också möjlighet att tidsstyra, ge tillfälligt tillträde eller ändra behörighet via distans på ett okomplicerat sätt.

Säkerhet i enkel förpackning

Med ett passersystem från CERTEGO slipper du oroa dig över borttappade nycklar, eftersom det är enkelt att avaktivera en borttappad nyckel eller tagg. En annan säkerhetsaspekt är att borttappade nycklar eller taggar inte kan kopieras såsom en mekanisk nyckel kan bli. Slipp onödiga kostnader för cylinderbyten och förhindra att obehöriga personer tar sig in i lokalerna!

Bekvämt och tryggt

För de personer som har tillträde till dina lokaler skapar passersystem ett snabbt och bekvämt sätt för dem att röra sig på. Den trådlösa tekniken ger möjlighet till att låsa och öppna på enklaste sätt, vilket bidrar till ökad produktivitet och säkerhet. En trygg verksamhet är en bra verksamhet

Tryggheten med passersystem är också dess flexibla i dess utformning och går att integrera med ett inbrottslarm. Ett passersystem tillsammans med ett integrerat larmsystem ger er dig en sak mindre att oroa dig för.

Läs mer om Passersystem här.

‹ Se alla nyheter