‹ Se alla nyheter

Så var CERTEGODAGEN 2024

22 april 2024

CERTEGODAGEN, som är ett årligt återkommande event inom CERTEGO, är ett tillfälle då alla medarbetare samlas för konferens, utbildning, leverantörsmässa, nätverkande och trevligt umgänge. I år bjöd CERTEGODAGEN i Sverige på stora nyheter, både gällande upplägg och de avslöjanden som presenterades på scenen. Tack till alla som bidrog till att göra det till ännu en fantastisk dag tillsammans!

Stora nyheter och heta ämnen under CERTEGO Talkshow

Dagen inleddes med en Talkshow där interna och externa gäster intervjuades gällande nyheter och pågående aktiviteter inom CERTEGO. Det var en välkommen uppgradering av våra tidigare informationspass på CERTEGODAGEN och den innehöll såväl intressanta insikter som lekfulla inslag.

Den stora nyheten för dagen var såklart att Tobias Eriksson slutar som vd efter 11 år på posten. I inledningen visades en film med uttalanden från Tobias kollegor genom åren och några gissade redan då att något stort var på gång. När nyheten väl avslöjades gick ett häpet sus genom publiken.

Jag är haft en fantastisk tid som vd för CERTEGO Sverige. Att stå på scenen på CERTEGODAGEN och tacka för mig var otroligt rörande. Jag vill passa på att tacka er alla för inte bara en fantastisk CERTEGODAG utan också för alla de år vi jobbat tillsammans för att ta CERTEGO dit vi är idag. Resan har varit lång och nästan alltid rolig! Nu ser jag fram emot att få gå in i min nya roll som COO och fortsätta stötta linjen med de erfarenheter jag samlat på mig genom åren.

Tobias Eriksson

 

Alla satt som på nålar medan Jonas Granath, vd Group, passade på att tacka Tobias för hans tid som vd - och välkomnade honom till rollen som COO i Group - innan han slutligen kunde avslöja att vår nya vd blir Jesper Jakobsson.

Jag vill tacka er alla för en fantastisk CERTEGODAG. Jag kan inte annat än att vara superstolt och tacksam över vår framgångsrika kultur. Jag tycker att det ska bli otroligt kul att axla rollen som vd för CERTEGO Sverige och är imponerad och tacksam över det jobb Tobias gjort under det senaste decenniet. I rollen som vd ser fram emot att få utveckla vårt kunderbjudande och växa ytterligare. Inte minst ser jag fram emot fler CERTEGODAGAR!

Jesper Jakobsson

 

Gästade scenen gjorde också Anders Rundgren, Head of M&A Group som delade med sig av bolagets kriterier för att välja förvärvskandidater. Ludvig Takacs HR Chef och Marija Mihajlovska från Arbetsförmedlingen presenterade samarbetsprojektet <<Vi tillsammans>> som går ut på att rekrytera och utbilda säkerhetstekniker genom Arbetsförmedlingen.

Carina Nyman, projekt- & servicechef och Susanne Nylund, förändringsledare, diskuterade arbetet med att effektivisera processer och hur man jobbar med vidareutvecklingen av vårt affärssystem. Hans Bergström, kvalitets- och miljöchef berättade om företagets hållbarhetsarbete. 

Leverantörsmässa med extra allt

Mässan i år hade fler utställare än någonsin och utställarna hade satsat otroligt starkt på att få på plats fina montrar, engagerad monterpersonal och roliga aktiviteter. Bosch, AddSecure och Pacom höll uppskattade seminarier för de som var sugna på att veta mer om AI-kameror, 2G & 3G-nätets nedsläckning och Pacoms system för att hantera säkerhetslösningar.

Under mässan visades även det senaste tillskottet i CERTEGO:s bilflotta upp: Volkswagen ID. Buzz Cargo. En eldriven skåpbil med rejält lastutrymme som för oss närmare målet med en helt fossilfri bilpark. Många passade på att ta en titt på bilen och den nya inredningen som tagits fram i samråd med säkerhetstekniker runt om på CERTEGO.

 

Middag, stand up och fest!

Dagen avslutades på sedvanligt sätt med mingel, middag och festligheter. Under minglet hölls prisutdelning och priset till årets utställare delades ut. Iloq fick stiga ner som regerande utställar-mästare och istället var det dormakaba som vann besökarnas gunst!

Till middagen bjöds vi på fartfylld underhållning av gruppen Le Crash. Hela lokalen dansade och sjöng med och stämningen var riktigt hög. Komikern i år var ingen mindre än Al Pitcher som träffsäkert kommenterade på alla konstigheter vi i Sverige sysslar med. 

Därefter fortsatte festen på dansgolvet och i Gameroom natten lång i härlig CERTEGO-anda!

 

Läs mer:

CERTEGO lanserar unikt projekt i säkerhetsbranschen

CERTEGO Sverige tillsätter ny vd

Jobba hos oss

 

 

‹ Se alla nyheter