‹ Se alla nyheter Technician standing in front of a car with a Certego-logo
− CERTEGOs verksamhet är helt inriktad på att utveckla och leverera lösningar som skänker trygghet och säkerhet, säger Tobias Eriksson, VD CERTEGO Sverige.

Swesafe blir CERTEGO och blir unik i Skandinavien

25 mars 2015

Idag lanserar vi vårt nya namn CERTEGO och lämnar Swesafe bakom oss. Samtidigt stärker vi vår position som en ledande leverantör av kompletta säkerhetslösningar lokalt och i Skandinavien.

Tre företag stärker varandra

− Vi har redan idag i dag både lokala, rikstäckande och skandinaviska kunder. Nu vill vi med namnbytet att fler kunder i alla kategorier ska upptäcka vår breda kompetens och tekniska skicklighet. Det finns idag ingen annan leverantör som kan erbjuda samma närvaro och utbud som vi, säger Tobias Eriksson, VD CERTEGO Sverige, f.d Swesafe AB.

Det är de tre företagen Swesafe AB, norska Låsgruppen AS och danska Låsepartner A/S som nu samlas under ett namn i Skandinavien, vilket skapar stora möjligheter för kunder med verksamhet i flera länder. Samtidigt behålls den starka, lokala förankringen nära kunderna i respektive land.

Redo att möta en alltmer avancerad säkerhetsmarknad

− CERTEGOs verksamhet är helt inriktad på att utveckla och leverera lösningar som skänker trygghet och säkerhet. Våra kunders behov går mot mer avancerade säkerhetslösningar och i dag står elektroniska säkerhetsinstallationer för en större del än de mekaniska i våra leveranser, säger Tobias Eriksson. 

Han fortsätter:

− Säkerhetsbranschen blir mer elektronisk, liksom de flesta andra branscher. Som CERTEGO är vi redo att möta detta med våra medarbetares tekniska kompetens och vår långa erfarenhet som säkerhetsinstallatörer.

Samma service

Befintliga kunder kommer att få samma service, kunna kontakta oss på våra vanliga telefonnummer och hitta oss på våra vanliga adresser. Och våra medarbetare kommer jobba på som vanligt.

CERTEGO säkerställer att de säkerhetslösningar som levereras inte bara fungerar idag, utan även klarar av att möta framtida behov.

‹ Se alla nyheter