‹ Se alla nyheter CERTEGO - smart nyckelhantering för framtiden

Smart nyckelhantering för framtiden

10 juni 2024

CERTEGO och Creone har samarbetat sedan 2014 med att erbjuda smarta lösningar inom nyckelhantering för flera bolag i Sverige.

CERTEGO samarbetar med många partners för att kunna erbjuda sina kunder den bästa lösningen för sina projekt. En av dessa är Creone som erbjuder intelligenta förvaringssystem för nycklar och föremål i ett 50-tal länder.

Vi kom i kontakt med Creone när Eskilstuna kommun hade ett stort behov av nyckelhantering. Kommunen hade tidigare köpt nyckelhanteringssystem från en annan aktör, men på grund av prisbilden och en osäker funktion började vi leta efter andra alternativ. Det som avgjorde saken var att Creones nyckelhanteringsystem har smarta funktioner som våra kunder efterfrågar, till ett fördelaktigt pris, berättar Magnus Jerregård, säljare på CERTEGO.

Bland CERTEGO:s största kunder finns kommunala aktörer inom hemtjänsten, bostadsbolag och energibolag som använder Creone:s nyckelhanteringsystem - och våra slutkunder är nöjda med nyckelhanteringen, fastslår Magnus.

Vi utvecklar ständigt våra produkter och tjänster för att möta upp dagens och framtidens krav på säkerhet och driftsäkra system. Vi ser att i takt med att digitala lösningar implementeras, ökar även kundernas medvetenhet och behov av säker hantering av fysiska nycklar och föremål. Detta kompletterar säkerhetsnivån och utökar kontrollen, säger Nicklaz Eneroth, säljare på Creone.

Creones smarta lösningar för nycklar och föremål, tillsammans med en komplett installation och efterföljande service och underhåll från CERTEGO har skapat ett attraktivt erbjudande till lokala och nationella slutkunder runt om i landet.
 
Är du intresserad av en smart lösning inom nyckelhantering? Tveka inte att kontakta oss redan idag.
 
 
 
‹ Se alla nyheter