‹ Se alla nyheter
Josefine går årets första lärlingsutbildning

Nya säkerhetstekniker utbildas på CERTEGO Academy

15 februari 2022

Nu är vi igång med en ny omgång av lärlingsprogrammet på CERTEGO. Här utbildas morgondagens säkerhetstekniker inom installation, driftsättning och service av våra mekaniska och elektroniska säkerhetslösningar.

Säkerhetsbranschen behöver fler kunniga säkerhetstekniker och CERTEGO vill vara med och bidra till det. Därför startade vi lärlingsprogrammet redan 2018 och är nu inne på vår femte omgång. Vår lärlingsutbildning innehåller tre veckors klassrumsundervisning och i perioderna mellan modulerna får man i chansen lära sig vårt yrke på sin hemmafilial, men även hos kund med hjälp och vägledning av våra engagerade handledare.

CERTEGO skiljer sig från andra företag jag arbetat på med tanke på just den familjära stämningen, tillgångarna och möjligheterna! Jag ser fram emot att lära mig mycket om mycket, jag ser potentialen i att kunna utbilda sig och att få växa tillsammans med företaget! Det ska bli roligt att fördjupa sig i det området jag vill arbeta med! Egentligen ser jag fram emot allt! Förmodligen kommer jag alltid kunna se fram emot någonting i detta företag, eftersom det finns så mycket att ta del av!

Josefine, går lärlingsutbildningen 2022

När smittspridningen ökade i början av året fick vi snabbt ställa om från att kunna träffas fysiskt till att genomföra den första modulen digitalt. Första veckan skedde av den anledningen via teams med flera föreläsare från organisationen som berättade om sina arbetsområden.

Vi ser fram emot att se dessa talanger utvecklas tillsammans med oss – och vi med dem.

Kanske har du eller någon du känner funderat på att bli låssmed eller någon annan typ av säkerhetstekniker? På CERTEGO jobbar vi med hela spektrat av säkerhetslösningar för fastigheter. Det är såväl mekaniska produkter i form av lås, dörrstängare med mera som komplexa elektroniska och digitala system.

Att jobba som tekniker är ett socialt och varierat yrke där du får träffa och samarbeta med många olika människor, såväl kunder som kollegor. Som säkerhetstekniker har du har våra kunders trygghet i dina händer och det sätter vi en stor ära i. Om du tror att säkerhetsbranschen är något för dig, oavsett om du är i färd att göra gymnasieval eller karriärbyte, är du välkommen att göra en intresseanmälan för framtida starter av lärlingsprogrammet!

Om lärlingsprogrammet

CERTEGO erbjuder ett utbildningskoncept för dig som vill lära dig yrket. Vi kallar det vårt lärlingsprogram och det är en del av CERTEGO Academy där alla våra utbildningar återfinns. Utbildningen varvar praktiskt lärande med stöd av en handledare på din hemfilial med teoretisk klassrumsutbildning. Under klassrumsutbildningen får du träffa kollegor från hela landet som också deltar i programmet och ni har möjlighet att utbyta erfarenheter.

Läs mer och anmäl intresse här!

‹ Se alla nyheter