‹ Se alla nyheter

Så var CERTEGODAGEN 2023

6 juli 2023

Den 25 och 26 maj samlades vi återigen till årets roligaste och nyttigaste event: CERTEGODAGEN! Vi vill tacka alla som deltog - kunder, utställare och medarbetare - för att ni förgyllde dagen som innehöll det mesta. Vi bjöds på en mässa med fina uppvisningar av teknik, lösningar och roliga aktiviteter, seminarier om heta ämnen och såklart, härligt nätverkande!

Framtidsvisioner, möjligheter och relationer var i fokus på årets CERTEGODAG och det framgick tydligt i mässhallen såväl som under seminarierna. Våra utställare levererade en mässa i hög klass med produktnyheter, aktiviteter och proffsigt bemötande. Våra seminarieledare och paneldeltagare delade under torsdagens kundevent med sig av insikter om framtiden för digitala lås, möjligheter med kamerabevakning och hur man ska tänka vid upphandlingar. När våra medarbetare i Sverige samlades under fredagen stod inspirerande föreläsningar, utmanande teambuilding-övningar, mässa och firande på agendan! Här röstades även dagens utställare fram och likt förra året var det iLOQ som kammade hem segern - Grattis! 

Oscar Frankgard, uppdragsledare och affärsansvarig för Fysisk Säkerhet hos Vinnergi (nationellt konsultbolag inom El, Tele och Säkerhet) är en återkommande besökare på CERTEGODAGEN:

CERTEGODAGEN är ett mycket trevligt initiativ, och det är roligt att även vi samarbetspartners blir inbjudna! Jag personligen har varit med på flertalet CERTEGODAGAR genom åren och det är lika trevligt varje gång! Ett välplanerat och genomarbetat event med intressant leverantörsutställning och presentationer.

Framför allt trevligt att träffa så många kollegor i branschen! Både inom CERTEGO och bland leverantörer och besökare, både nya och gamla relationer!

Oscar Frankgard, Vinnergi AB

 

Digitala lås, kamerabevakning och upphandlingar på seminarieprogrammet

På stora scenen i mässhallen hörde vi Andreas Frisk, Landschef, Assa Abloy Opening Solutions Sverige, Christer Wiberg, VD iLOQ Sverige och Claes Löfgren, Försäljnings- och marknadsdirektör, RCO Security diskutera framtidens digitala lås och hur man ser på utvecklingen i deras bolag. Det rådde samstämmighet om att utvecklingen inom digitala lås och deras användningsområden kommer ske ännu snabbare framöver. Man lyfte även vikten av att sätta säkerhet i en helhetskontext när man väljer lösningar till sin fastighet och att aktörer som CERTEGO har ett stort ansvar att hjälpa kunden att hitta rätt. 

Mikael Kogner, Hatteland Technology, berättade om möjligheter med kamera och serverade många tips om hur man kan få mer användning redan befintliga kameror för fler användningsområden än traditionell kamerabevakning, som att bevaka att nödutgångar är fria, räkna antal personer på plats i ett utrymme, identifiera avvikelser i miljön som kan innebära arbetsmiljörisker med mera.

Marcus Gunnarsson från Saleskey höll en givande dragning om grunderna i offentlig upphandling och hur upphandlare kan se på sina relationer med leverantörer. Leverantörerna besitter stor kompetens som kan komma upphandlande instanser till stor nytta. Marcus berättade om hur det finns stora möjligheter för upphandlare att ta del av denna kompetens för att vässa sina förfrågningsunderlag för att få bästa möjliga lösning på plats.

 

Mässa med nyheter, proffsigt bemötande och roliga aktiviteter

40 olika utställare inom segmenten lås, tillträdeskontroll, detektion och övervakning fanns på plats. Utställarna gjorde ett fantastiskt jobb med att visa sina produkter för kunder och CERTEGO-personal. 

Mässan på CERTEGODAGEN handlar lika mycket om att lära sig mer om nya produkter och tjänster som att ha en trevlig stund och nätverka - något våra utställare verkligen har tagit till sig! Förutom alla produkter och möjligheten att prata mer direkt med våra tillverkare och tjänsteleverantörer bjöds det även på aktiviteter som lyckohjul, golfputtning, bilsimulator, ballongpumpartävling och mycket mer.

Ett trevligt sätt att möta experter inom ett smalare område än till exempel Fastighetsmässan.

Karsten Fält, Cresca Förvaltning

 

Middag med underhållning som guldkant

CERTEGODAGARNAs två kvällar avslutades med middag och ösig underhållning från Made in Sweden. Under medarbetardagen bjöds det även på en standup-show av Thanos Fotas, karaoke, spel och dans natten lång. Ett fantastiskt sätt att avsluta en fullspäckad dag full av intryck, utbildning och trevliga möten.

Vi tackar alla som deltog på årets event och ser fram emot att träffas igen när vi bjuder in till nästa CERTEGODAG!

 

Röster om CERTEGODAGEN

 

citat certegodagen
My project-5
My project-6 (1)
My project-7 (1)
My project-9 (1)

 

 

‹ Se alla nyheter