‹ Se alla nyheter A Certego-employee who is demonstrating an electronic lock for a customer.

Nästa omgång för CERTEGO Academy sker under hösten 2020!

16 januari 2020

Under hösten kommer en ny omgång av CERTEGO Academy att ta fart. Vår unika yrkesutbildning som riktar sig till praktiskt lagda personer som är redo att ta till sig nya erfarenheter inom lås och säkerhet!

Vi har tidigare berättat om vår yrkesutbildning CERTEGO Academy och till hösten 2020 är det åter dags för en ny omgång! För er som inte har full koll på vad CERTEGO Academy är så erbjuder vi på CERTEGO en unik yrkesutbildning för personer som vill få fart på sin karriär inom CERTEGO och säkerhetsbranschen.

Under den första fasen av utbildningen kommer deltagarna få grundläggande teoretiska och praktiska kunskaper inom säkerhet och lås.

Arbeta på en av våra filialer

Efter första utbildningsfasen får deltagarna eller våra Trainees som de även kallas, möjlighet att arbeta på en av våra filialer i Sverige. Där kommer de få använda sina nya kunskaper i praktiken och samtidigt få nya råd och kunskaper av en erfaren handledare.

Målet med handledningen är att utveckla individen självständighet och skapa en god grund inför kommande arbetsmöjligheter. När tiden på en av våra filialer avslutas går deltagarna i CERTEGO Academy in i den sista fasen, vilket innebär ytterligare tid för grundläggande utbildning inom olika säkerhetssystem.

Efter CERTEGO Academy

När en fullständig utbildning är gjord har våra Trainees fyllt på kunskapsbanken rejält, både med praktiska och teoretiska kunskaper inom säkerhet och lås. Men de har även fått nya kontakter inom branschen och därför finns det goda möjligheter till att de nyutbildade får en tillsvidareanställning hos CERTEGO.

Om du känner att du har ett brinnande intresse för teknik, gillar att arbeta praktiskt med att lösa problem och ta del av en intressant utbildning – Ta chansen under hösten 2020!

Information om hur du ansöker hittar du här!

 

‹ Se alla nyheter