‹ Se alla nyheter

Karins resa på CERTEGO - från arbetsledare till regionchef på 10 år

2 juli 2024

Sedan hon började på CERTEGO 2014 har Karin Strömberg avancerat från arbetsledare till filialchef och nu regionchef för Stockholmsområdet.


Att arbeta på CERTEGO har varit en resa fylld av både utmaningar och framgångar för Karin Strömberg. Hon började på företaget 2014 och har sedan dess stigit i graderna. Som filialchef i Södertälje lyckades Karin driva verksamheten både strukturerat och lönsamt, samtidigt som hon upprätthöll en hög nöjdhet bland personalen. Hennes framgångar i denna roll gjorde henne till en naturlig kandidat när tjänsten som regionchef blev ledig.

"Då min gamla roll inte blivit helt tillsatt ännu, har det inneburit att jag fått hoppa fram och tillbaka mellan olika uppgifter under övergångsperioden. Det har varit både utmanande och lärorikt. Men jag ser verkligen fram emot att komma in i min nya roll som regionchef fullt ut. Jag tror att det kommer att bli både spännande och roligt, och jag är redo att ta mig an de nya utmaningarna som kommer med jobbet," berättar Karin.

Karin Strömbergs resa är ett tydligt exempel på hur man kan utvecklas inom CERTEGO. Vi är oerhört tacksamma för att ha en så värdefull medarbetare som Karin, vars insatser inte bara har stärkt vår filial i Södertälje utan också drivit hela företaget framåt. 

‹ Se alla nyheter