‹ Se alla nyheter
Foto: Lindskrog parkering

Installation av skalskydd för ökad säkerhet på Lindskrog långtidsparkering

19 juni 2024

Under våren 2024 tog Lindskrogs parkering vid Arlanda kontakt med CERTEGO i Märsta med anledning av renovering och byte av dörrar. De ville ha förslag på skalskydd, då de inte haft det tidigare och ville höja säkerhetsnivån för sina anställda och de som besöker deras långtidsparkering.

Lindskrog var intresserade av någon form av elektroniskt skalskydd för deras anläggning. CERTEGO rekommenderade och fick uppdraget att installera en ny passeranläggning.

- Under våren 2024 tog vi steget att öka säkerhetsnivån på vår anläggning genom installation av skalskydd. Beslutet togs med våra anställdas och våra kunders trygghet i fokus. Resultatet har varit en förbättrad säkerhetsklassning som ger en ökad känsla av trygghet för alla som besöker Lindskrog, säger Jonas Ryberg, VD för Lindskrog långtidsparkering.

- Vi installerade och driftsatte en anläggning på 7 kortläsare med tillhörande ellås, cylindrar och beslag. Vi på CERTEGO värdesätter en öppen kommunikation med våra kunder. Genom att hålla dem informerade om projektets framsteg ser vi till att de är delaktiga i processen. Våra tekniker är både noggranna och tekniskt kunniga, och de tar ansvar för projektet från början till slut, säger Michelle Laurén, projektledare på CERTEGO.


Vi är mycket nöjda med CERTEGOS lösning och uppskattar den smidiga implementeringen. CERTEGO har visat sig vara en pålitlig partner som förstår våra behov och levererar högkvalitativa säkerhetsprodukter och tjänster. Vi på Lindskrog kan varmt rekommendera CERTEGO till alla som söker en säkerhetsleverantör för att förbättra säkerheten på sin anläggning.

Jonas Ryberg, VD för Lindskrog långtidsparkering

Lindskrog erbjuder inhägnad, bemannad och övervakad parkering med närhet till Arlanda.

 

Läs mer:

Lindskrogs långtidsparkering

Passersystem från CERTEGO

‹ Se alla nyheter